Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / utgångspris
Adress
Dalkjusevägen, Vendelsö, Vendelsö
Typ
Tomt
Tomt
655 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevlig hörntomt i populära Vendelsö!

Trevlig hörntomt med ett stenkast till Drevviken och badplats vid krokodilbadet. Fastigheten ligger utanför detaljplan.

Närhet till skolor, förskolor, naturen, matbutiker och kommunikationer med bland annat direktbuss till Gullmarsplan.

Vid intresse är du varmt välkommen att ringa ansvarig mäklare eller åka ut och titta på den uppskyltade tomten själv.

Beskrivning

Övrigt

Allmän om området:
Vendelsö är beläget i Haninge kommuns norra tätortsdel, på ömse sidor om Gudöbroleden. Vendelsö ansluter i norr mot Drevviken och gränsar i övrigt mot Norrby i väster, Vendelsömalm i söder, Tyresta nationalpark i öster och Tyresö kommun i nordost.

Kommundelscentrum är Sågen centrum. Avståndet till Haninge Centrum är cirka 5 km.

Vendelsö gränsar till flera sjöar, varav Drevviken är den största. Det finns flera anordnade badplatser och vintertid finns möjligheter till skridskoåkning.
Vendelsö gränsar också till Tyresta nationalpark och naturreservat, med milsvida strövområden. Tyresta by ligger inom cykel- och promenadavstånd. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus.

Närservice
Servicen är i huvudsak koncentrerad till Sågens Centrum. Där finns livsmedelsbutik, matservering med mera. En kilometer sydost om Sågens centrum finns även vårdcentral. Närhet till två stormarknader Coop Forum och Ica Maxi. Det är även nära till Brandbergens centrum och Haninge centrum. I Vendelsö-Gudö finns Hagaskolan, Lyckebyskolan och Vendelsö Hage (Pysslingen). Det finns ett flertal förskolor och ett äldreboende, Hagagården.

Kommunikationer.
Direktbuss finns till Gullmarsplan, Tyresö och Nacka samt lokala busslinjer som passerar såväl Haninge centrum som pendeltågsstationen. Vendelsöområdet tangeras av Gudöbroleden förutom motorvägen mot Stockholm.

Dokument (pdf)

Nybyggnadskarta Vendelsö 3 511.pdf

Länkar

Haninge Kommun - Förhandsbesked

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vendelsö 3:511, Haninge kommun.

Tomt

Storlek: 655 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Vatten saknas, Avlopp saknas.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 13 930 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 393 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 1 393 000 SEK.
Skatt/avgift: 13 930 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Inga rättigheter funna
Rättigheter last: Inga rättigheter funna
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Inga inskrivningar eller servitut funna
Planbestämmelser: Fastigheten ligger utanför detaljplan. Ansökan om förhandsbesked görs via kommunen. Läs mer på kommunens hemsida. Länk finns i annonsen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy