Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Muskövägen 74 A, Muskö, Muskö
Typ
Tomt
Tomt
3 136 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevlig tomt på lantliga Muskö

På trevlig tomt bor du med närhet till hav och natur men samtidigt men samtidigt med ett stenkast till busshållplatsen.

Tomten är bunden till Anebyhusgruppen.
Kontakta oss på SkandiaMäklarna eller Martin Björshammar på Anebyhusgruppen på tel 076-394 61 13 eller martin.bjorshammar@anebyhusgruppen.se för mer information.

Beskrivning

Länkar

Anebyhusgruppen

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ludvigsberg 5:43, Haninge kommun, Skattesats 32.84%.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Tomt

Tomtarea 3 136 m² (friköpt).
Storlek: 3 136 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Delad borrad brunn, enskilt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Taxeringsvärde

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Officialservitut Väg
Planbestämmelser: Grundvattenskydd (1968-12-13)

Övrigt

KOMMUNIKATIONER:
På under 60 minuter åker du med bil från Stockholm city samt 1,5 timme från Stockholm city till Muskö med pendeltåg till Ösmo och buss till Mälby, Muskö I Ösmo finns affärer, bank, simhall och Körunda golfklubb.

NATUR & SPORT:
Muskö erbjuder både bad-, fiske-, och båtliv men även skogspromenader och vandringar i fin ängs- och kulturmiljö. Vid Muskö skola finns fina motionsspår och utegym.
Varje sommar hålls Muskö-loppet.
Det finns många små grusvägar att cykla, springa eller gå på.

ÖVRIGT:
På Muskö finns även lanthandel samt sjökrog med kiosk och sjömack vid Mickrums brygga.
Muskö Hembygdsförening är aktiv och anordnar kulturkvällar med utställningarmusik och teater. Även en stor årlig loppis anordnas i skolan.

MED BÅT:
Med egen båt har man ett fantastiskt utgångsläge för dagsutflykter och längre turer till t.ex Nåttarö, Rånö, Utö och Ålö i skärgårdens yttersta havsband. Här finns all upptänklig service, fantastiska sandstränder med kristallklart vatten, populära skärgårdskrogar och så klart fina fiskevatten.
Längs Nynäshamns hamnstråk finns ett stort utbud av mysiga restauranger och fik av olika slag. Bland de röda små hamnbodarna fyndas lokala läckerheter t.ex. från Nynäs rökeri

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy