Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / /bud
Adress
Fredsborgsvägen 4, Fredsborg, Åkersberga
Typ
Villatomt
Tomt
1 290 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bygg ditt egna drömhus!

Här finns möjlighet att bygga ditt drömhus i anrik miljö. På en fin naturligt sluttande tomt om 1 290 kvm med högt och soligt läge. Förslag finns framtaget på Myresjöhus Smart 149 kvm med grovplanerad tomt för ca 5 750 000 kr. Smart 149 är ritat med inspiration från sommarhusen på den amerikanska östkusten. Storleken och de många sovrummen gör att det passar särskilt bra för barnfamiljer. Entrén finns på nedreplan och med praktisk ungdomsavdelning/kontorsdel med allrum och pentry. På övreplan är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Husets fem sovrum är fördelade på båda planen. Vissa avvikelser kan förekomma. Vid intresse för Smart hus kontakta Hans-Olov Larsson, Myresjöhus 0705-318031 för mer information. Kommunalt V/A finns vid tomtgräns, anslutningsavgift tillkommer (ingår i Smart 149). Detaljplanen är generös och tillåter byggnation av en villa. På tomten står en gul byggnad som inte ingår i fastigheten. Det finns en borrad brunn på tomten. (Provtagning gjord löpande). Tomten ligger med gångavstånd till kommunikationer via tåg och buss. Nära nybyggd skola och dagis.

Beskrivning

Övrigt

Österåker är en naturskön skärgårdskommun i den nordöstra delen av Stockholms län. Här bor ca 45 000 personer och under sommartid fördubblas befolkningen genom fritidsboende och besökare. Centralorten Åkersberga ligger knappt tre mil nordost om Stockholm, eller 30 minuter med bil, buss eller tåg. Österåker erbjuder många möjligheter till en aktiv fritid och härliga boendemiljöer. Visionen är att bli länets mest attraktiva skärgårdskommun till år 2020.
Nya, spännande bostadsområden av olika karaktär växer fram och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Fredsborg ligger strax väster om Åkersberga och har närhet till det mesta.

I Åkersberga Centrum finns shoppinggalleria, torg och butiker som utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga.
Natur och fritid Runt Åkers Kanal finns vackra strövområden. Antingen går man ner mot havet för att titta på alla båtar eller så går man uppåt efter kanalen för lugna, lummiga miljöer. Hacksta fritidsområde bjuder på härliga motionsslingor i kuperad miljö. Ca tre minuters bilväg från centrum når man 3 stycken 18-håls golfbanor.

Dokument (pdf)

Planritningar Detaljplan Plan + illustrationskarta.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Husby 2:250, Österåker kommun, Skattesats 30.16%.

Församling

Österåker-Östra Ryd.

Tomt

Tomtarea 1 290 m² (friköpt). Tomten: naturtomt, sluttningstomt.
Vid köp av Smart 149 ingår grovplanerad tomt.
Storlek: 1 290 kvm.
Typ: Villatomt

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt VA finns vid tomtgränsen. Anslutningsavgift tillkommer ca 265 000:- enligt dagstaxa från Roslagsvatten.
Vid köp av Smart 149 ingår anslutningsavgiften.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Går ej att fastställa innan fastigheten är bebyggd.

Taxeringsvärde

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (2014-03-10)

Pantbrev

8 st om totalt 3 475 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy