Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
757 000 SEK
Adress
Stora Havstoviken 266, Alnö-Stora Havstoviken, Alnö
Typ
Villatomt
Tomt
2 576 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bygg drömhuset på natursköna Alnö med havsnära läge!

Förverkliga era drömmar och bygg valfri MYRESJÖHUS eller SMÅLANDSVILLA och reservera en båtplats. Stora Havstoviken är beläget på Alnöns sydöstra sida och har en ostörd utsikt mot havet. Kommunalt vatten/avlopp samt servanet vid tomtgräns.Närhet till Spikarnas idylliska område ochTranvikens havsbad, pool och restaurang

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Röde 3:56, Sundsvall kommun, Skattesats 35.17%.

Församling

Alnö.

Tomt

Tomtarea 2 576 m² (friköpt).
Storlek: 2 576 kvm.
Typ: Villatomt

Byggnadsrätt: Produktionskalkyl görs i samråd med Smålandsvillan representant, Börje Ottosson.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp finns vid tomtgräns.
Anslutningsavgift för v/a är 177.250:- och för el 27.625:-.

Taxeringsvärde

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Sundsvall Röde GA:1, Sundsvall Röde GA:2, Sundsvall Röde S:3
Planbestämmelser: Detaljplan (2014-06-18)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy