Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 845 000 SEK / accepterat pris/bud
Adress
Karlsrovägen 27B, Rådmansö - Räfsnäs - Gräddö, Gräddö
Typ
Tomt
Tomt
3 245 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Havsutsikt och högt läge på "byggfärdig tomt" med kommunalt V/A

Bygg din skärgårdsdröm i Räfsnäs på Rådmansö!
Missa inte chansen att köpa en av fyra underbara skärgårdstomter med strålande utsikt över havet i ett av Roslagens mest eftertraktade område som nås med bil endast en timmes bilresa från Stockholm!

Det är fyra generösa tomter som skiljer sig åt i storlek och egenskaper men samtliga har följande trevliga egenskaper gemensamt:
Ett högt läge med havsutsikt dit solen når såväl till frukost som middag.
Vacker natur präglad av vackra klippor och urskog, kommunalt vatten & avlopp samt att fiberutbyggnaden till området är avklarad.
En gemensam rejäl väg etablerad som är förberedd för kommande husbyggen.
Tänkta placeringar av bygglov/förhandsbesked är tagna med hänsyn till varandras sjöutsikt
Snabb hantering till byggstart med förhandsbesked/bygglov klara.
I området hittar du idag blandad karaktäristisk skärgårdsbebyggelse med både äldre fastigheter och lite nyare hus med såväl fastboende som fritidshusägare. Vid Räfsnäs hamn är det full fart främst sommartid då passbåtar tar er vidare ut till Roslagens fantastiska skärgård. Fejans skärgårdskrog är ett populärt utflyktsmål som du når enkelt med egen båt eller med linjetrafik från Räfsnäs brygga. Under våren nyöppnar Fejans krog under ledning av restaurangprofilen Pelle Lydmar och ännu närmare hittar du populära Lidö Herrgård.
SL buss linje 631 trafikerar Räfsnäs hamn - Norrtälje, 200 m till busshållplats.
I Gräddö, 3 km dit, finns närmsta matbutik, café, bensin och grill mm. Där hittar du även en marina med allt du behöver för att serva motorbåten samt Kajak & Uteliv som erbjuder guidade turer, kurser, uthyrning och försäljning för den som gillar att ta sig fram på kajak eller stand up padle, Till Stockholm är det cirka 9 mil nyligen renoverad motorväg.
Skola finns vid Rådmansö kyrka, skolskjuts finns, och förskola finns i Gräddö och Södersvik.
Gemensam information för samtliga tomter:
Servitut mm: Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Rävsnäs GA:24 avser gemensam väg från Karlsrovägen. Samtliga kostnader för etablering av vägen (GA:24) vägen är tagna och ingår i köpeskillingen. Varje tomt har andelar i GA:24 som enligt förrättning skall hållas körbar året runt. Kostnader för skötsel av vägen delas av de fem tomterna enligt andelstal.
Servitut finns till 2:160 för att bygga vägsnutt vid kanten av 2:39 är upprättad (Se bilaga ).
Kommunalt VA: Tomterna ligger inom verksamhetsområde för kommunal VA. I såväl förhandsbesked som bygglov fastlås att husen skall anslutas till Kommunalt VA. Anslutningsavgift för VA tillkommer.
El: Avtal med Vattenfall upprättat angående dragning av el nedgrävt efter vägen (GA:24). Anslutningsavgift till elnätet ingår ej.
Fiber: Norrtälje Energi AB har dragit fram fiber till den gemensamma vägen GA:24 och erbjuder anslutning till stadsnätet där du själv kan välja leverantör. Norrtälje Energi har satt satt upp ett fördelningsskåp i början av vägen samt grävt ner fiber i kanten med med GA:24. Anslutningsavgift för Fiber tillkommer (frivilligt).
Beskrivning tomter:

Tomt 2:39 är på 3245 kvm, ligger högt och har fantastisk vy mot havet samt bra solläge alla årstider. Plan tomt med vissa bergsknallar och lågväxt natur, några träd finns kvar, denna tomt är den mest centrala. Kommunalt v/a redan framdraget, bygglov med ritning och situationsplan finns klart. Se under dokument. En del av tomtens area går bort för vägen vilket motsvarar ca 600 kvm. Pris 2 195 000 kr.

Tomt 2:159 är på 2402 kvm, har fin havsutsikt mot öster och en del höga bergsknallar på tomten där ett hus skulle ligga perfekt. Lågväxt natur samt en del ekar och tallar kvar på tomten, den gränsar mot skog åt söder. Här finns ett förhandsbesked som gäller fram till feb 2020. Pris 1 895 000 kr

Tomt 2:157 är på 1656 kvm och ligger i ett högt läge med fin havsutsikt mot öster, bra solchanser och gränsar mot vacker skog åt norr. Plan tomt med bergsknallar och lågväxt natur samt att det finns färdigt bygglov med ritningar och situationsplan, se under dokument.
Pris 1 845 000 kr.

Tomt 2:160 är på 1674 kvm. Fin tomt med högt läge och vacker havsutsikt, den ligger längst in och gränsar till vacker skog i norr. Tomten är plan och har även bergsknallar och lågväxt natur. Här finns förhandsbesked som gäller till dec 2019. Kostnad för infartsväg tillkommer. Pris 1 995 000 kr.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Rävsnäs 2:157, Norrtälje kommun, Skattesats 33.11%.

Församling

Rådmansö.

Tomt

Storlek: 3 245 kvm.

Byggnadsrätt: Utanför planlagt område.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt V/A finns vid anslutningspunkt nära tomtgränsen. Anslutningskostnader tillkommer

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 543 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 543 000 SEK.
Skatt/avgift: 5 430 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Rävsnäs GA:24

Pantbrev

1 st om totalt 521 000 SEK

Övrigt

Räfsnäs är en levande skärgårdsby med såväl permanentboende som fritidsboende. Nere vid hamnen finns en av skärgårdens Sjöräddningsstationer samt en sommarkiosk. Härifrån går passbåtar till bl a de populära skärgårdskrogarna på Fejan och Lidö men också till andra trevliga skärgårdsöar.
I Gräddö ca 3 km norrut, finns skärgårdshandel, gästhamn med båtmack och flera cafeér och matställen.Skärgårdshandeln är öppen året runt och är ombud för apotek och systembolaget.
I Kapellskär ca 3 km söderut finns färjeläge med reguljär färjetrafik som tar dig till Åland och Finland.
I Riddersholms naturreservat ca 3 km sydväst finns underbara strövområden med gott om svamp och bär.
Ca 200 m till SL-buss 631som tar dig till Norrtälje, därifrån vidare till Stockholm, Uppsala, Rimbo och Hallstavik.

Vägbeskrivning

Från Norrtälje/Stockholm kör E18 mot Kapellskär, tag av mot Gräddö, Räfsnäs, in på Rådmansövägen. Ta höger in på Räfsnäs Bryggväg ner til Räfsnäs brygga. Sväng vänster tag vänster strax in på Karlsrovägen, kör ca 300 m. Välkommen, se våra skyltar. Om du använder Google maps skriv Karlsrovägen 25, Gräddö.
Med buss från Tekniska högskolan tag SL linje 676 till Norrtälje, byt vid Campus Roslagen till linje 631, gå av vid Räfsnäs Brygga. Gå vidare in på Karlsrovägen och gå ca 300m.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy