Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
70 000 SEK / - 170 000 kr
Adress
Nya Timmerö, Timmerö Bostadsområde, Boxholm
Typ
Tomter
Tomt
1 000 kvm (friköpt)

NATURSKÖNA TOMTER VID SVARTÅNS STRAND!

Just nu är samtliga tomter sålda. Under våren kommer ytterligare tomter att släppas när avstyckning är färdig. Anmäl ditt intresse för kommande tomter i området.

Där Svartån är som klarast ligger natursköna Timmerö i Boxholm. Här bygger Boxholms Kommun ett helt nytt bostadsområde med direkt närhet till såväl bad-, båt- och friluftsliv som till all önskad samhällsservice. Boxholms centrum med butiker, vårdcentral, skola och bibliotek ligger på bekvämt cykelavstånd, liksom tågstationen med smidiga pendlingsmöjligheter till länets största städer.
Till Linköping är restiden med tågpendeln endast 30 minuter.

Orten har också exempelvis sim- och sporthall, tennisbana, motions- och skidspår, golfbana, digital 3D-bio, aktivt föreningsliv samt närhet till en fantastisk natur vid sjön Sommen. Så oavsett om du bor på landet eller i staden, om du längtar till naturen eller moderna bekvämligheter, erbjuder Timmerö allt det där du har idag och allt det där du saknar.

Bygg eget på drömtomten
Timmerö är ett attraktivt val för dig som drömmer om att bygga eget hus. Den
första etappen innefattar 16 tomter som placeras i sluttningen närmast Svartån och på vardera sidan om tillfartsvägen. Här erbjuder vi en naturnära boendemiljö med en hänförande utsikt och ett unikt tillfälle att, tillsammans med de blivande grannarna, skapa ett helt nytt bostadsområde.

Tomterna längst ner vid ån kostar 170 000 kr och övriga tomter kostar 70 000 kr exklusive anlutningar för vatten, avlopp, el och bredband .

Ring Fredrik Egir för vidare information, 0142-29 00 91, 070-770 45 55

Beskrivning

Dokument (pdf)

Detaljplan Timmerö tomtkarta

Länkar

Boxholms Kommun

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Timmerö 2.40 - 2:54, Boxholm kommun, Boxholm församling. Skattesats 33.91%.

Tomt

Tomtarean varierar mellan 809 m² - 1 013 m² (friköpta).
Storlek: 1 000 kvm.
Typ: Tomter

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 0 SEK (fastställt avseende år saknas) varav byggnadsvärde 0 SEK.
Markvärde: 0 SEK.
Skatt/avgift: 0 SEK.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter