Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 500 000 SEK / eller bud
Adress
Strandbackavägen 122, Träslövsläge, TRÄSLÖVSLÄGE
Typ
Tomt
Tomt
500 kvm (arrenderätt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Med havet som granne!

Välkommen till ett enastående läge precis vid havet i gemytliga Träslövsläge, strax söder om Varberg. Här finns alla möjligheter att skapa ett riktigt drömboende! Vad sägs om att ta några steg ner till den fina sandstranden för ett morgondopp i viken eller sitta på din egna altan och njuta av solnedgången? Tomtstorleken är ca 500-600 kvm och bestäms enligt överenskommelse med fastighetsägaren. Arrendeavgiften är endast 1 000 kr för en period om 25 år, dvs 40 kr per år och tomten är belåningsbar. Arrendeperioden förlängs löpande med 25 år i taget med oförändrade villkor om arrendeavgiften. Byggrätt samt förslag finns för ett fritidhus på 35 kvm samt ett Attefallshus på 30 kvm, båda med möjlighet till loftdel. Utformningen av stugorna kan givetvis ändras efter egna önskemål. Träslövsläge är ett mycket populärt och välbesökt turistmål under sommarmånaderna. Här erbjuds fina badstränder med både sandstrand och klippor, fiskebåtshamn och småbåtshamn med bla den uppskattade Kräftvagnen där man köper dagsfärska kräftor och Tre Toppar som är ett välkänt glasscafé. Här finns även pizzeria, restaurang, fiskaffär och Icabutik. I närheten finns även ett handelsområde med Stora Coop, apotek, gym, Systembolaget och en nyöppnad blomsterbutik. Man tar sig lätt med cykel eller bil in till Varbergs Centrum och här är även goda bussförbindelser.

Allmän information

Pris

4 500 000 SEK (eller bud)

Tomtareal/mark

500 kvm

Tomtbeskrivning

Arrendetomten är en del av fastigheten Varberg Träslöv 50:1 med adress Strandbackavägen 122 i Träslövsläge. Tomtarean bestäms efter överenskommelse med fastighetsägaren, ca 450-600 kvm.

Gatuadress

Strandbackavägen 122

Ort

TRÄSLÖVSLÄGE

Kommun

Varberg

Fastighetsbeteckning

Varberg Träslöv 50:1

Objektskategori

Tomt

Byggrätt, anslutningar mm

35 + 30 kvm

Vatten

Kommunalt vatten och avlopp. Vatten och avlopp ansluts till fastighetsägarens befintliga system och ingår i priset.

Driftskostnad

Försäkringsinformation

Försäkrat till fullt värde: Ja

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Servitut kommer att upprättas gällande avloppet.

Dokument (pdf)

Planlösningar
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta