Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Dokument

Illustrationsplan Silverdalen Teknisk beskrivning Presentation
Pris
2 495 000 SEK - 2 545 000 SEK
Projekt
Silverdalen, Tranemo
Datum
Inte bestämt
KVM
88 - 88 kvm
Antal
1 st
Rum
4 - 4

Välkommen till Silverdalen och dessa arkitektritade radhus i dansk design.

Nu planeras 15 st arkitektritade radhus i bostadsrättsform för ett bekvämt boende i naturnära läge! Samtliga hus är i ett plan och bjuder på två altaner i motsatta väderstreck med naturtomt som nyttjas till eget önskemål. Här finns gott om utrymme för den växande familjen eller äldre paret som söker att bekvämt och fullt utrustat boende utan trappor. Bostäderna kommer ligga intill Zinkvägen i Tranemo.

Här välkomnas man av en inbjudande entré med egen parkeringsplats, stor altan med plats för cafégrupp och ett rymligt förråd. Innanför ytterdörren finns garderob samt plats för hatthylla. Direkt till vänster vid entrén finner vi det helkaklade badrummet i stilrena färger som bjuder på golvvärme, dusch, väggmonterad WC samt torktumlare och tvättmaskin från Electrolux. Direkt utanför badrummet finner man det största sovrummet med ingång från hallen.
Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck mot skogen där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas ? och alla sommarens grillkvällar, såklart.
Det moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, spishäll, integrerad diskmaskin och fina arbetsytor.
Genomgående kommer husen nyckelfärdiga med ljuslaserad askparkett, vitmålade väggar och smakfulla materialval gjort för att trivas i.

Här erbjuds vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. BRF Silverdalen andas skandinavisk arkitektur och den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla.

Med gång- och cykelavstånd finner ni Tranemo centrum där ni har alla vardagliga bekvämligheter ni kan tänka er. Från området har du även närhet till bland annat sportanläggningen Tranehov med fotbollsplan, den nybyggda padelhallen, simhall/sporthall och barnomsorg som sträcker sig hela vägen upp till gymnasienivå. Bostadsområdet är ett lugnt och naturnära område och de vackra anlagda dammarna förhöjer områdets egenskaper. Med natur och skog som närmsta granne och endast en kort promenad bort finner ni både lekplatser och den kommunala badplatsen vid Tranemosjön. Med endast en timmes bilresa tar ni er enkelt till Göteborgs city och på 30 minuter tar er in till Borås.
(Bilderna är illustrationer och viss avvikelse kan förekomma)

Välkommen att anmäla intresse inför försäljningsstarten!
Kontakta Andreas eller Jennifer för mer info.

Lediga objekt

Nr Area Antal rum Avgift Pris Status Länk
Silverdalen 88.0 4 0 0

Allmän information

Typ av nyproduktion/bebyggelse

Radhus

Antal rum

4 - 4

Boarea (BOA)

88 kvm - 88 kvm

Pris

2 495 000 SEK - 2 545 000 SEK

Månadsavgift

5 500 SEK - 5 500 SEK

Antal objekt

15

Kommun

Tranemo

Byggbolag

MA Living & Partners

Status

Annonsering

Byggstart

Inte bestämt

Preliminär inflyttning

Inte bestämt

Adress och Ort

, Tranemo

Objektskategori

Nyproduktion/projekt

Tomtbeskrivning

Naturmark, delvis nyttjanderätt av tomt vid altan.

Antal hem, preliminärt

Bostadsrätt

15

Dokument (pdf)

Planlösningar Illustrationsplan Silverdalen Teknisk beskrivning Presentation

Länkar

Byggarens hemsida

Är du intresserad av detta objekt? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på detta objekt. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta