Länk kopierad!
Bilder
Visningar
Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Dokument

Pris
3 100 000 SEK - 6 500 000 SEK
Projekt
Kaj 306, Malmö
Datum
Juni 2020
KVM
53.5 - 95 kvm
Antal
1 bostäder
Rum
2 - 4

KAJ 306 - Ett liv i händelsernas centrum

När du flyttar till KAJ 306 kommer du inte bara bo med direkt närhet till allt i Malmö, du kommer även att kunna njuta av ett enhetligt kvarter med inspirerande gatumiljöer och direkt närhet till vattnet. Visionen har varit att skapa ett kvarter som förstärker områdets långa hamntradition. Det kan du tydligt se i det rödbruna tegelutförandet och valen att låta balkar bli synliga samt i den karaktärsfulla fönstersättningen.

Alla hem i KAJ 306 är ritade med största omsorg om luftiga sällskapsytor och bra materialval som är enkla att inreda kring. Så oavsett om du som flyttar hit väljer en tvåa eller en rymlig femma, kommer du att märka hur genomtänka planlösningar ger plats över för din egen fantasi. Här kommer du att kunna välja mellan lägenheter om 1-5 rok om 31-165 kvadrat. De flesta lägenheterna får rymliga balkonger eller terrasser där du får fritt spelrum att inreda en loungehörna eller varför inte anlägga en örtträdgård. Du som flyttar till en lägenhet lite högre upp i huset kommer dessutom få en härlig utsikt över Varvsbassängen och hamninloppet.

Utöver bostäder byggs även kommersiella lokaler i kvarteret. Dessa kommer att ligga på entréplan och gör det möjligt för uteserveringar och butiker att öppna, för att skapa ett levande kvarter som lever stora delar av dagen.

Ta chansen att hitta hem i ett nytt citykvarter du också ? välkommen till KAJ 306.

Läs mer på: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/malmo-kaj-306

Enkelt att leva miljövänligt i Svanenmärkta hem
Ett av de största valen vi gör här i livet är hur vi väljer att bo. Det är viktigt att du får ett hem du trivs i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i KAJ 306 gör du ett bra och framförallt enkelt miljöval, som gör att du faktiskt räddar världen lite grann varje dag.

Lediga Bostäder

Nr Boarea Antal rum Avgift Pris Status Länk
Bassänggatan 1 74.0 3 3 939 3 400 000 Till Salu Till objektet

Beskrivning

Grundinformation för projekt

Närområde

Allmänt om området: Malmö Live är ett stadskvarter norr om Västra hamnkanalen på Universitetsholmen mellan Västra hamnen och Gamla Väster i Malmö.Här är kvarteret för dig som gillar att ha världens möjligheter inom räckhåll. Här bor du omgiven av ett område som kombinerar gammalt och nytt, vackra husfasader och med citypulsen alldeles runt hörnet. Din närmaste granne blir Malmö Live med konserthus, kongress och hotell. Där kan du lyssna på musik och äta riktigt gott på restaurang Kitchen & Table av Marcus Samuelsson. Här kan du också sola och fika i söderläge på bryggorna längs kanalpromenaden. I bebyggelsen runt omkring hittar du sekelskifteshusen på Gamla Väster och den kulturhistoriska pärlan Västra Station. Dessa charmiga kvarter kantas av gathus och det finns gott om caféer, restauranger och inredningsbutiker. Minuterna bort finns Kungsparken där du kan ta en promenad, ett parti kubb eller kanske en fika på Slottsträdgårdens Kafé. Under årets varmare månader kan du snabbt cykla ner till Ribban för ett härligt kvällsdopp. Det är enklare att få ihop livspusslet när du bor centralt. Här kan du enkelt ta dig runt till det du behöver bara på cykel. Läget intill Malmö Centralstation gör det även enkelt att pendla till Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Välkommen till livet mitt i stan!

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy