Visningar
Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 395 000 SEK - 3 500 000 SEK
Projekt
Brf Torggatan 1 i Bara, Bara
Datum
December 2019
KVM
58 - 120 kvm
Antal
bostäder
Rum
2 - 5

Nybyggt med inflyttning december 2019

Nu förgylls Bara med nya bostäder ? såväl lägenheter och radhus erbjuds i nybildade BRF Torggatan 1. Med all service runt hörnet så som matbutik, apotek, vårdcentral, bibliotek och frisör, får man ett bekvämt boende i centrala Bara. Som Barabo tillhör du Svedala kommun där skola och omsorg är lätt att tillgå och där barnen snart kan se fram emot nya spännande lekmiljöer alldeles runt knuten. Alla åldrar har även nära till Bokskogen och tillgång till en av Sveriges bästa golfbanor.

I projektet byggs ett kvarter med fyra flerbostadshus och fem välplanerade radhus i två plan i hög standard. Planerad inflytt är med start december 2019. Välkommen på visning på Landgrens kontor på torget i Bara!

För all info om de bostäder som är till salu i projektet hänvisar vi till https://peabbostad.se/projekt/skane/bara-centrum/.

Lediga Bostäder

Nr Boarea Antal rum Avgift Pris Status Länk

Grundinformation för projekt

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är ej tillgängligt (fastställt avseende år saknas) varav byggnadsvärde saknas.

Närområde

Allmänt om området: Några enstaka kilometer från Malmö ligger Bara, tillhörande Svedala kommun. Barnvänliga Bara lockar människor som vill bo i en naturnära och lugn miljö, men samtidigt ha nära till storstaden. Nya bostadsområden lockar familjer från de större städerna runt omkring till ett bekvämare och lugnare liv. Samhället har bra service för att vara en liten ort och det forsätter att utvecklas och växa. Bland annat finns livsmedelsaffär, bank, tandläkare, vårdcentral, bibliotek, frisör, badhus och sporthall. Det finns också ett flertal förskolor och skolor. Här kan barnen gå kvar och ta cykeln till skolan ända till årskurs 9. Bokskogen med sin underbara natur ligger alldeles intill liksom en av Sveriges bästa golfbanor, PGA National Sweden. Samhället ligger på perfekt pendlingsavstånd till både Lund och Malmö. Kommunikationerna går snabbt och smidigt med såväl bil som buss ? eller med cykel för den lite hurtige.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy