Visningar
Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 700 000 SEK - 5 350 000 SEK
Projekt
Brf Nålmakaren, Varberg
Datum
Våren 2019
KVM
58 - 123.5 kvm
Antal
3 bostäder
Rum
2 - 5

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt boende med klassisk elegans i centrala Varberg!

Välkommen till Brf Nålmakaren, en stilfull byggnad med snygg design som uppförs mitt i centrala Varberg i hörnet Östra Vallgatan/Borgmästaregatan. Byggnaden anpassas fint till kringliggande bebyggelse och genomsyras av ett miljötänk. Granitsockel, träfasad och plåttak med solceller som står för en del av elförsörjningen. Här byggs 10 st bostadsrätter från 2 -5 rok och alla lägenheterna har hög standard med exklusiv inredning och utrustning, som varje köpare har möjlighet att påverka med personliga tillval. Samtliga lägenheter kan nås med hiss och har tillgång till en upphöjd, gemensam innergård i västerläge, där man kan umgås och trivas med sina vänner och grannar. Flertalet bostäder har indragna balkonger och de största lägenheterna har stora öppningsbara fönsterpartier mot franska balkonger samt braskamin. Några lägenheter har även egen uteplats. Tvättmaskin och torktumlare finns i alla lägenheterna och förråd finns i källaren. Ett stort cykelrum finns i gatuplanet med möjlighet att ladda batterierna för elcykel.

Lägenheterna har snygg, klassisk design och fina materialval. Moderna kök från HTH med induktionshäll och vitvaror i borstat stål, luckor med urfräst spegel och mjukstängande lådor, vitt, blankt, fasat kakel, högtryckslaminerad bänkskiva samt underlimmad vask. Helkaklade badrum med Carrara och Visby antracit samt inredning från Comfort i serien Norm. Övriga rum får vitmålade innerväggar och en ljus enstavsparkett. Klinkers Visby antracit i hallen.

Först till kvarn gäller för dessa lägenheter som säljs med fasta priser. Kontakta mäklaren för mer information.

Inflyttning blir våren 2019.

Tillfälle för dig som vill bo modernt och bekvämt med tillgång till allt som gemytliga Varberg har att erbjuda. Här klarar man sig bra med att promenera eller ta cykeln då allt finns inom räckhåll såsom matbutiker, caféer, restauranger och shopping. Marknaden på Varbergs torg är också välbesökt varje lördag och onsdag. Även vårdcentral, bibliotek, skola och buss- och järnvägsstationen finns i närheten. Fästningen och strandpromenaden med sina härliga badplatser kan man också promenera till soliga sommardagar.

Lediga Bostäder

Nr Boarea Antal rum Avgift Pris Status Länk
Borgmästaregatan 33, 1102 58.2 2 3 924 2 700 000 Till Salu Till objektet
Borgmästaregatan 33, 1201 123.5 5 8 326 4 950 000 Till Salu Till objektet
Borgmästaregatan 33, 1301 116.7 5 7 868 5 350 000 Till Salu Till objektet

Beskrivning

Dokument (pdf)

Nålmakaren Prislista.pdf Nålmakaren Broschyr

Grundinformation för projekt

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är ej tillgängligt (fastställt avseende år saknas) varav byggnadsvärde saknas.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy