Länk kopierad!
Bilder
Visningar
Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 400 000 SEK - 3 700 000 SEK
Projekt
Norr Enby, Nynäshamn
Datum
KVM
125 - 139 kvm
Antal
bostäder
Rum
5 - 6

Tomter Till Salu i natursköna Norr Enby

Vi har tagit fram två prisexempel för ett parhus samt för en villa. När det gäller villan så går det ju givetvis bra att välja en annan hustyp ur LB-Hus katalog.

Parhus: Nu säljer vi 12 parhustomter (friköpta) med ett parhus från LB-Hus Hustyp Flex för 3 316 000 kr kr inkl V/A, el anslutning och markarbete. Tillkommer byggherrekostnader såsom; lagfart, kontrollansvarig, bygglov, byggström, fiber.

Villa: Nu säljer vi 6 villatomter (friköpta) med en villa från LB-Hus Hustyp Optimal 139 med oinredd vind för 3 530 000 kr inkl V/A, el anslutning och markarbete. Tillkommer byggherrekostnader såsom; lagfart, kontrollansvarig, bygglov, byggström, fiber.

I det natursköna området Norr Enby som gränsar mot den lantliga tätorten Grödby planeras det att exploateras en ny villastad. Platsen är perfekt för par och barnfamiljer som vill bo lantligt men ändå med närhet till Stockholm C. Vid Norr Enby ligger Fagersjön som möjliggör svalkande bad under varma sommardagar eller en avkopplande fisketur med familjen. Med bil tar du dig ut på Nynäsvägen på 10 min och därefter 20 min in till Stockholm C.

Parhuset är på 125 kvm fördelade på två plan. Entréplan med kök, vardagsrum, wc & dusch samt tvättstuga. Det övre planet har fyra sovrum och ett badrum. Lite om den invändiga inredningen; Kärhrs 3-stav ekparkett, målade innerväggar, Nibe frånluftsvärmepump, kök från Ballingslöv,blandare Gustavsberg, vitvaror Siemens.

Villan är en välplanerad 1 ½ plansvilla (säljs med oinredd övervåning), Optimal 139 från LB-hus har 6 rok med inredd övervåning. Med sin klassiska stil passar detta hus fint i alla slags miljöer. De stora, ljusa sällskapsytorna, med öppen planlösning kombineras med yteffektivt tänk och mycket goda förvaringsmöjligheter. Den rymliga hallen är både funktionell och välkomnande och som tillval finns ett praktiskt förvaringsutrymme under trappan.

Trygghet: Färdigställande försäkring, 10-års nybyggnadsförsäkring - försäkring mot skador som eventuellt upptäcks i efterhand. 2-års besiktning - genomförs inom 2 år från slutbesiktning.

Lediga Bostäder

Nr Boarea Antal rum Avgift Pris Status Länk

Beskrivning

Övrigt

Hur går processen till?

Ni köper en av tomterna och tecknar ett entreprenadavtal med LB-Hus som förbinder er att uppföra ett parhus eller en villa från LB-Hus.

De allra flesta startar upp med ett möte med LB-Hus för att gå igenom vad som ingår i priset och möjliga tillval. När ni har bestämt er för eventuella tillval då vet ni samtidigt vad den totala kostnaden blir för tomt och hus - då tar ni kontakt med er bank och ansöker om ett lånelöfte/byggnadskreditiv. När ni har fått klartecken från er bank då tecknar ni som köpare ett entreprenadavtal med LB-Hus. Nästa steg därefter blir att skriva avtal och köpa en av tomterna.

Från det att ni skriver kontrakt på en av tomterna tar det ca 1 år till huset blir inflyttningsklart.

Dokument (pdf)

lbhus-projekt-125 Norr Enby A01-2 Inplaceringsförslag 170823

Länkar

LB-Hus Norr Enby

Grundinformation för projekt

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy