Länk kopierad!
Bilder
Visningar
Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 150 000 SEK - 1 625 000 SEK
Projekt
Brf Livsmiljö, Svedala
Datum
Våren 2019
KVM
60 - 72 kvm
Antal
2 bostäder
Rum
2 - 3

Ansvarig mäklare

Wilhelm Fredholm
Ansvarig mäklare Wilhelm Fredholm

Övrig kontakt

Hanna Mazetti
Övrig kontakt Hanna Mazetti

Bekvämt och naturnära boende längs Segeå

Välkomna till natursköna Svedala!

Här skapas nu tre stycken flerbostadshus innehållande 40 bostadsrätter, alla med samma karaktär, varav två stycken 3-våningshus och ett 4-våningshus. Totalt 20 stycken luftiga 2:or på 60 kvm samt 20 stycken 3:or på 72 kvm. Dessa våningar präglas av skräddarsydda lösningar där mötet mellan modern arkitektur och komfort lägger grunden för en hög livskvalitet.Bygget präglas av härliga uteplatser eller balkonger, miljöhus och hiss från markplan. Allt för ett tryggt och bekvämt boende.

För mer information hur ni går tillväga för att göra en intresseanmälan se dokument ovan till höger.

Lediga Bostäder

Nr Boarea Antal rum Avgift Pris Status Länk
Segestrandsgatan 2 60.0 2 3 150 1 150 000 Såld
Segestrandsgatan 6 60.0 2 3 150 1 300 000 Såld

Beskrivning

Dokument (pdf)

Säljstart Brf Livsmiljö Broschyr Brf Livsmiljö

Länkar

Grundinformation för projekt

Närområde

Allmänt om området: Svedala är centralorten i kommunen och har ett växande närings- och kulturliv. Samhället är en gammal knutpunkt för järnvägen. Även idag är Svedala en ort där det är mycket enkelt att bo om man arbetar på annan ort. Här finns tågstation, frekventa regionbussavgångar och närhet till Malmö Airport med både affärsmöten och solsemester inom räckhåll. Här finns också ett levande näringsliv och det är ett samhälle som växer på flera sätt. Serviceutbudet är mycket bra med flera stora livsmedelsbutiker, restauranger, klädbutiker och det mesta man kan önska av sin bostadsort. Här finns också flera bra förskolor och skolor och samhället lockar många barnfamiljer som önskar en trygg och innehållsrik uppväxt för sina barn. I Svedala finns även ett gymnasium när de små vuxit till sig. Underbara friluftsområden som Bokskogen och Häckeberga ligger nära och det ordnas flera spännande kultur- och idrottsevenemang under året. Svedala är en ort man verkligen lever och trivs i.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy