Länk kopierad!
Bilder
Visningar
Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Dokument

Pris
1 703 000 SEK - 2 963 000 SEK
Projekt
Kvartilen Bysjö Strand, Åtvidaberg
Datum
Sommar år 2019
KVM
64 - 95 kvm
Antal
5 bostäder
Rum
2 - 4

Elva nya bostadsrätter på exklusivt läge i Åtvidaberg!

Fastigheter elva nya bostadsrätter varav två lägenheter är kvar för försäljning. Alla med generöst tilltagna fönsterpartier och tillgång till terrass, uteplats eller balkong. Inflyttning kommer att ske under sommaren 2019.

Fyravåningshuset på Bysjö Strand kommer att uppföras på detaljplanerad mark på Adelsnäsvägen 20, några minuters bilväg från Åtvidaberg centrum. Härifrån tar det cirka 35 minuter till Linköping med bil. På bekvämt avstånd från Bysjö Strand finner du en av länets finaste golfbanor. Ett populärt promenadstråk i närheten är "Bysjön runt" som passerar gröna betesmarker, eklandskap och vackra historiska platser.

När vi utformade lägenheterna har vi lyssnat på marknaden och de önskemål som framkommit. Lägenheterna bygger på en öppen planlösning med ett lättarbetat och funktionellt kök, badrum med tvättmaskin och torktumlare, kakel och värmeslingor i golvet. Många trevliga inredningsdetaljer som klassiska golv i ekparkett, infällda spotlights i hall och badrum och genomtänkta förvaringslösningar med förråd och garderober med skjutdörrar förhöjer upplevelsen ytterligare.

Läs mer på http://www.kvartilen.se/bysjouml-strand.html

Lediga Bostäder

Nr Boarea Antal rum Avgift Pris Status Länk
Adelsnäsvägen 20 62.5 2 4 165 1 650 000 Såld
Adelsnäsvägen 20 76.2 3 5 078 1 670 000 Såld
Adelsnäsvägen 20 64.2 2 3 420 1 685 000 Såld
Adelsnäsvägen 20 63.2 2 3 492 1 570 000 Såld
Adelsnäsvägen 20 Markplan 79.0 3 4 287 1 775 000 Såld

Beskrivning

Övrigt

Grundläggning och stomme:
Husgrunden består av en betongkonstruktion enligt konstruktionsunderlag. Stommen är av trä, delar av betong, se konstruktionsunderlag.

Fasad och tak:
Fasaderna är delvis beklädda med vita fasadskivor, delvis med liggande panel. Taket har en takkonstruktion med lösull, råspont och underlagspapp. Yttertak i svart papp. Synlig utvändig undersida är klädd med panel.

Dörrar och fönster:
Säkerhetsdörrar försedda med tittöga mot trapphus. Dörrtryck av rostfritt stål. Isolerglasfönster med karmar och bågar av trä/ alumininium. Invändigt vita.

Värme och ventilation:
Vattenburet värmesystem med radiatorer alt. konvektorer placerade under fönster. Värmeåtergivning från ventilationsanläggningen.
Bad/ WC/ dusch förses med elslingor i golvet. Mekanisk till- och frånluft med värmeåtergivning. Aggregat placeras i teknikrum. Lägenheterna ventileras med mekanisk tilluft i vardagsrum och sovrum. Utsug sker via spiskåpor i kök med gemensam fläkt på taket och frånluftsdon i badrum, kök, och klädkammare/ förråd.

Vatten:
Förbrukning av varmvatten kommer mätas för varje lägenhet. Kostnaden för varmvatten ingår inte i månadsavgiften. Förbrukning av kallvatten ingår i månadsavgiften.

El:
Elcentral med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Varje lägenhet kommer ha en egen elmätare och debiteras efter förbrukning. Föreningen avgör om man kommer ha gemensamt abonemang eller om varje lägenhetsinnehavare tecknar eget abonemang med vald elleverantör.

Tvätt:
Varje lägenhet utrustas med tvättmaskin och torktumlare alternativt en kobinerad tvätt/ torkmaskin. Ingen gemensam tvättstuga finns.

Telefon/ TV/ Data:
Alla lägenheter utrustas med datanät och uttag för TV (1 st per vardagsrum/ sovrum) samt telefoni via datafibernät. Gruppanslutningsavtal avseende bredband, TV och IP-telefoni tecknas av föreningen.

Postboxar och tidningshållare:
Postboxar finns placerade på entréplan i trapphuset. Tidningshållare med namnskylt placeras vid varje lägenhetsdörr.
Entrédörr med kodlås.

Hiss:
Hiss som når varje våningsplan. Hissdörr av stål. Hissgolv och socklar av keramikplattor.

Sophantering:
Sophantering med källsortering sker i separat miljöhus.

Bil- och cykelparkering:
Minst en parkeringsplats till varje lägenhet. Cykel- och barnvagnsförråd placeras ihop med miljöhus.

Mark och grönområde:
Parkeringsytor och gångvägar är asfalterade. Entrén är belagd av plattor. Grönytor integreras med området runt fastigheten.

Anmärkning. Byggbeskrivningen är preliminär!

Grundinformation för projekt

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy