Länk kopierad!
Bilder
Visningar
Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Dokument

Pris
3 700 000 SEK - 4 700 000 SEK
Projekt
Albinsro, Halmstad
Datum
Sommaren 2014
KVM
133 - 160 kvm
Antal
bostäder
Rum
5 - 6

JM erbjuder nyproduktion av radhus och parhus

JM erbjuder ett unikt tillfälle att förvärva en nybyggd bostad på attraktivt läge i Halmstad. På Albinsro bygger JM 28 klimatsmarta radhus och parhus i ett av de mest spännande bostadsområdena i Halmstad. Njut i eget nybyggt hus med färdig trädgård till fast pris.
På Albinsro erbjuds tre olika hustyper med väldisponerade planlösningar. Moderna hem både för den växande familjen och för dig som vill bo bekvämt mellan stad och land, nära hav och strand.

Passa på att boka ditt nästa drömboende redan idag!

Lediga Bostäder

Nr Boarea Antal rum Avgift Pris Status Länk

Beskrivning

Grundinformation för projekt

Närområde

Allmänt om området: Albinsro möjliggör en aktiv fritid med så väl närheten till några av Hallands bästa stränder för såväl bad som kite-surfing som till underbara strövområdet Möllegård. Halmstad är en stad med ett brett och allsidigt utbud av idrotts- och fritidsanläggningar. Här finns got om idrottshallar, idrottsplatser och badanläggningar, men också möjligheter för spontana aktiviteter som exempelvis frisbeegolf, BMX-cykling och skate. För golfaren finns Halmstad Golfklubb och Ringenäs Golfklubb på nära håll.
Kommunikation: Albinsro gränsar i söder till en bussväg där linje 30 går med täta avgångar mot centrum och Tylösand.
Närservice: De goda kommunikationerna till och från Albinsro, både med buss och bil, gör att det aldrig är långt till stadens utbud av service och nöjen. På flygstaden straxt norr om Albinsro finns närmare 40 butiker, bland annat två större livsmedelsbutiker.

Nära Albinsro ligger flertalet förskolor och grundskolor i såväl kommunal som privat regi. En helt ny högstadieskola, Söndrumsskolan, öppnar ht 2013.
Övrigt: Albinsro är ett nytt bostadsområde i Halmstad som planeras innehålla runt 150 bostäder i form av villor, radhus, kedjehus och flerbostadshus. Här erbjuds boende mellan stad och land, nära hav och strand, på bekvämt avstånd till Halmstads centrala delar. Albinsro ligger vid foten av Trollberget, väster om Söndrums kyrkby, cirka 6 km väster om Halmstad centrum och cirka 2 km från Tylösand.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy