Länk kopierad!
Hyra
Kontakta Mäklaren
Adress
Barlastgatan 30, Limhamns sjöstad, Limhamn
Typ
Butik
Area
0 kvm
Kommun
Malmö

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Flexibel lokal på 98 kvm i Limhamns sjöstad!

Välkomna till en butikslokal på 98 kvm precis vid kajkanten/Limhamns hamn och Öresund. Limhamns sjöstad har på bara några år blivit ett av Limhamns absolut mest attraktiva lägen för boende och området fortsätter att växa...!

Beskrivning

Övrigt

Preliminär inflyttning sommaren 2020
Lokalen förbereds med imkanal och fettavskiljareNi kan läsa mer om Brf Lanternan på följande länk: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/malmo-lanternan

Dokument (pdf)

Lokal - Lanternan(1).pdf

Lokalfakta

Fastighetsbeteckning

Malmö kommun, Skattesats 32.67%.

Byggnad

Byggnadsår: 2020

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Närområde

Allmänt om området: Limhamns Sjöstad är ett av Malmös mest expansiva områden just nu. Snart växer här ett eget centrum fram i området och det läggs stort fokus på kvalitet och praktikalitet. I närområdet finns massor att upptäcka, både för stora och små. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Här hittar du även den nya Glasbruksparken där även Glasbruksskolan med åk F till 6 planerar att öppna i området. Redan nu finns Sjöstadsskolan med åk F till 6. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga restauranger, butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, systembolag samt flera caféer, ett måste är fiket "Kaka på kaka". Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Är du intresserad av denna lokal? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna lokal. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy