Länk kopierad!
Hyra
Kontakta Mäklaren
Adress
Svarvarvägen 28, Länna Industriområde, SKOGÅS
Typ
Industri/verkstad
Area
0 kvm
Kommun
Huddinge

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Uthyres - Livsmedelslokal under uppförande

En unik chans att hyra en nyproducerad lokal som specialanpassas för livsmedelsproduktion. En industrifastighet med inriktning livsmedelsproduktion är under uppförande i Länna Industriområde endast 10 min med bil till Gullmarsplan. En hyresgäst för övre plan är redan klar med inflytt i trakterna kring april 2020. Nu söker vi en hyresgäst för entréplan med produktionsyta om ca 1 000 kvm samt en kontorsdel, kök och omklädningsrum med duschar på det övre planet med en yta om ca 240 kvm. Lokalen på entréplanet beräknas stå färdigt augusti/september 2020. Tanken är att den nya hyresgästen får vara med och rita upp/planera sin planlösning gällande produktionsrum, packrum, lagerrum och rum för kyl & frys. Ju snabbare en hyresgäst kommer in i planeringsarbetet desto bättre. Den redan klara hyresgästen har sin verksamhet i Slakthusområdet i Johanneshov och behövde ny lokal med tanke på vad som planeras i Slakthusområdet. Du kanske sitter i samma situation och måste inom tid lämna din nuvarande lokal.

Om man är intresserad då bokar man in ett möte med byggherren och fastighetsmäklaren för genomgång av projektet.

Beskrivning

Lokalfakta

Fastighetsbeteckning

Huddinge kommun.

Byggnad

Byggnadsår: 2019/2020

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Närområde

Allmänt om området: Länna industriområde är ett av Stockholmsregionens största arbetsområden för lager, logistik, industri. Området ligger strategiskt mycket bra nära Haningeleden 259 och Nynäsvägen 73 med förbindelse till E4/E20, endast cirka 1,3 mil (10 minuter) från Gullmarsplan.

Är du intresserad av denna lokal? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna lokal. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy