Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här
Hyra
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lyftkransvägen 7A, Länna Industriområde, Huddinge
Typ
Lokal
Area
0 kvm
Kommun
Huddinge

Skogås

Industrilokal Till Salu i populära Länna Industriområde

Nu finns möjligheten att förvärva en nybyggd lokal (2016) i Brf Lännahöjden, belägen i Länna Industriområde. Lokalens yta är fördelade på två plan om vardera 112,5 kvm samt ett entresolplan på ca 50 kvm.

Entréplanet passar utmärkt för tillverkning/produktion/verkstad odyl med golvbrunn kopplad till en gemensam oljeavskiljare. Lokalens takhöjd är generös och mäter hela 5,4 på högsta delen, lägre under entresolplanet. Vikport om 4,5x4 m samt med en gångdörr. Hyllor är byggda längsmed vägg. Det finns 3 st förrådsrum och en wc som ej är färdigställd. Som värmekälla på detta plan finns en luftvärmepump.

Entresolplanet består av ett större kontorsrum, ett mötesrum/konferensrum, ett sällskapsrum, wc & dusch samt förvaringsutrymme.

Övre planet består av två duschrum med wc, 6 separata kontorsrum samt kök med sällskapsdel. Som värmekälla på detta plan finns en luftvärmepump. Obs - de 6 separata rummen måste tas bort innan tillträde för ny ägare kan ske (beslut i föreningen styrelse).

Månadsavgift till föreningen är 5 019 kr plus moms - exkl vatten och el.
Köpare av lokalen måste bedriva momspliktig verksamhet.
Lokalen är uthyrd idag med ett 1 års hyresavtal med en hyra om 17 500 kr exkl moms (kallhyra). Vill en köpare att lokalen skall tomställas så kommer detta att ordnas.

Pris: 1 975 000 kr

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy