Länk kopierad!

Nyköping

Kontorslokaler mitt i centrum (f.d. Danske bank)

På en tvärgata till Nyköpings centrala gågata ligger dessa fina lokaler. Öppen modern planlösning med fina ytskikt. Förutom kontor i landskap finns det 9 separata kontorsrum, konferensrum samt ett välutrustat personalrum/kök. Kontoret har egen entré från gatan och är beläget en trappa upp samt utrustat med hiss. Egna parkeringsplatser i källarplanet, 8 st. Total yta 563 kvm. En angränsande lokal en trappa upp, på 205 kvm kan enkelt integreras och den totala ytan blir då 768 kvm. Lokalen är lämplig för t.ex. försäkringsbolag, advokater, revisorer, konsulter eller som kontor för ett medelstort företag.
Lokalen har genomgående fina ytskikt från det att Danske Bank haft lokalen som sitt lokalkontor. Förutom beskrivna kontorsrum och öppet kontorslandskap finns ett större förråd (f.d. bankvalv) samt maskinrum, rum för posthantering, två arkivrum samt två WC varav ett är handikappanpassat. Från lokalen når man allmänna trapphuset med hiss till bottenplan eller källare. Lokalen har välfungerande AC med detaljstyrning i rummen.
Anpassning av lokalerna för ny hyresgäst är möjlig!
Hyra
Kontakta Mäklaren
Adress
Bagaregatan 25, Centralt, Nyköping
Typ
Kontor
Area
0 kvm
Kommun
Nyköping

Kontakta mäklare för visning

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Lokalfakta

Fastighetsbeteckning

Nyköping kommun.

Våning / hiss

Hiss finns.

Bilplats

8 st garageplatser.

Tillträde

Efter överenskommelse

Närområde

Allmänt om området: Centralt beläget med garageplatser under mark. Gågatan som korsar Nyköpings centrum ligger inom 50 meters avstånd. restauranger, handel, gym och hotell ryms inom en radie på ca 200 meter från lokalerna. Access till E4:an på ett par minuter och gångavstånd till centralstationen och tågen.

Är du intresserad av denna lokal? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna lokal. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy