Länk kopierad!

Malmö

Yteffektiv lokal på butiksplan

Butikslokal på kanonläge i BRF Guldborgens hus står nu till förfogande för en ny hyresgäst. En halvtrappa upp från gatuplan finns denna yteffektiva och välplanerade lokal med goda förutsättningar för olika typer av verksamheter. Blomsterbutik om 68 kvm med tillhörande uppehållsrum där pentry och wc är belägen. Bostadsrättsföreningen söker en långvarig hyresgäst och framtidsmöjligheterna med denna lokal är lika många som spännande. Lämna intresseanmälan för mer information!
Hyra
Kontakta Mäklaren
Adress
Köpenhamnsvägen 5, Hästhagen, Malmö
Typ
Butik
Area
0 kvm
Kommun
Malmö

Kontakta mäklare för visning

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Lokalfakta

Fastighetsbeteckning

Fredensborg 4, Malmö kommun.

Våning / hiss

Hiss finns.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1946
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bilplats

Bilplatser finns att tillgå utmed Köpenhamnsvägen och på föreningens tomtmark.

Närområde

Allmänt om området: Namnet Dammfri kommer från handlaren Nils Söderberg som i slutet av 1800-talet köpte en bit mark ? vad som då var ? ute på landet, långt från de dammiga gatorna inne i stan. Aldelles intill Dammfri, mellan Kronborg och Rönneholm, ligger Fågelbacken där lokalen är belägen. Fågelbacken har fått sitt namn efter en höjd med samma namn som fanns i området. Tidigare har det odlats grönsaker på den plats som Fågelbacken ligger på i dag. Området består idag i huvudsak av 3- och 4-våningshus, byggda på 1950-talet. Invånarna kan gå upp till årskurs 9 på Dammfriskolan och för förskolebarnen finns ett flertal olika alternativ. Fågelbacken är omringat av vackra parker: Mellanhedsparken i väst, Rönneholmsparken i norr och magnifika Pildammsparken i öst. För nybakt brödet är Köpenhamnskonditoriet ett hett alternativ, och en after work på JP's är aldrig ett dåligt val!
Kommunikation: Nära till Mariedalsvägens stora utbud av lunchrestauranger och Kronprinsens köpcenter. Coop Nära finns tvärs över gatan. På en kvarts promenadavstånd tar du dig till Citytunnelstationen Triangeln, resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och Kastrup nås på ytterligare 15 minuter. Stadbussarna 1 och 8 finns tillgängliga strax utanför lokalen och tar en vidare in till Hyllie, Kronprinsen, Triangeln, Gustav Adolfs Torg och Centralen.
Närservice: Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns en bra mix av såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös stadskärna, populära shoppinggator, hotell och restauranger. Från Triangelns tågstation når du Nordens största flygplats på 20 minuter.
Övrigt: Brf Guldborgen (org. nr. 769615-0130) bildades 2006 och är belägen på Edward Lindahlsgatan 20 A-C, 22, Köpenhamnsvägen 5 A-D, Örsholmsgången 2 A-B, 4 A-C, Västra Innerstaden i Malmö. Föreningens fastighet förvärvades 2007 och består av tre flerbostadshus om 4/5 våningar med 113 lägenheter och 19 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 1944 av arkitekt Mogens Mogensen. Kvarteret heter Fredensborg 4.

Är du intresserad av denna lokal? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna lokal. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy