Länk kopierad!

Jordbro

Industrifastighet - Uthyres

Fastigheten på Cementvägen 4 har en markyta på 583 kvm med en byggnad som uppfördes 1995. Byggnaden är i 3 plan och med en totalyta om 1 110 kvm med kontorsytor samt ytor för produktion. Första våningsplan är produktionsytor och lager med pallställage. Byggnaden är försedd med tre portar. Andra våningsplanet är produktionsytor samt kontor, här har man gjutet betonggolv som klarar tung belastning från maskiner. Det finns en dubbeldörr/port för inlastning av material utifrån med hjälp av gaffeltruck. Det tredje våningsplanet är kontorsytor. Nuvarande ägare kommer att lämna kvar en mängd inventarier såsom skrivbord, bokhyllor, bord, stolar, data skärmar, pallställage. Det finns en samfällighet med de angränsande fastigheterna för snöröjning, skötsel av gräsmattor och rabatter.

Hyra: 950 kr/kvm och år = 87 875 kr/mån exkl moms. (kallhyra)
Hyra
Kontakta Mäklaren
Adress
Cementvägen 4, Jordbro/Haninge, Jordbro
Typ
Industri/verkstad
Area
0 kvm
Kommun
Haninge

Kontakta mäklare för visning

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Beskrivning

Lokalfakta

Fastighetsbeteckning

Industri/verkstad, 1110 m², Cementvägen 4, Jordbro, Haninge kommun, Skattesats 32.84%.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1995
Ventilation: FTX System

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bilplats

Ett flertal p-platser i närhet till fastigheten.

Närområde

Övrigt: Jordbro Industriområde är det största industriområde i kommunen där över 170 företag har valt att etablera sin verksamhet i. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 20 min till centrala Stockholm och ca 30 min ner till Nynäshamn och till den framtida logistiska knutpunkten Norviks hamn.

Är du intresserad av denna lokal? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna lokal. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy