Länk kopierad!
Hyra
1 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rörvägen 57, Jordbro/Haninge, Jordbro
Typ
Industri/verkstad
Area
0 kvm
Kommun
Haninge

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Industrilokal i Jordbro Industriområde

I ett av Stockholm mest populära industriområde - Haninge Jordbro säljs 1 lokal belägna i Brf Jordbro Park 57 på Rörvägen 57. Varje lokal är 200 kvm (100+100 kvm). Lokalen är idag uthyrd med ett hyresavtal skrivet på 3 år. Hyresintäkten är på 20 800 kr/mån eller 249 600 kr/år.

Lokalerna är försedda med vattenburen golvvärme, oljeavskiljare, generös takhöjd på ca 5 m (marklplans delen), vikport på 4,5x4 m. Lokalen är idag inredd med ett kökspentry, wc och duschrum och ett innergolv på övre plan som lämpar sig fint som kontorsdel och personalutrymme.

Lokalen passar utmärkt för hantverksfirma såsom snickare, rörmokare, elektriker som är i behov av verkstadutrymme och lagerytor, showroom och en kontorsdel. Andra vanliga verksamheter i motsvarande lokaler är bilverkstad, bilplåtsverkstad.

Brf Jordbro Park 57 färdigställdes juni/juli 2017 så fastigheten och lokalen är i nyskick. Fastigheten ligger i det största industriområde i kommunen där över 170 företag har valt att etablera sin verksamhet i. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 30 min till centrala Stockholm och även ca 30 min ner till Nynäshamn och till den framtida logistiska knutpunkten Norviks hamn.

Pris 1 695 000 kr

Lokalfakta

Fastighetsbeteckning

Industri/verkstad, 6, 200 m², Rörvägen 57, Jordbro, Haninge kommun, Skattesats 32.84%.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2017
Ventilation: FTX System

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme med vattenburen golvvärme

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Är du intresserad av denna lokal? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna lokal. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy