Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Abbetorp Walters 1, Väderstad, Boxholm
Typ
Gård
KVM
151.0 kvm
Areal
ha
Rum
4 rum

Möjligheternas hus på landet - ett hem att trivas i!

Välkommen till Abbetorp Walters 1 strax utanför Väderstad samhälle. Detta är drömmen om livet på landet. Öppna landskap och fri sikt, böljande åkrar och grönskande skog är vad som väntar er i detta hus. Här finner även den mest stressade själen rofylldhet och livskvalitet. Nuvarande ägaren har med omtanke och noggrannhet skapat och format ett hus med den rätta känslan och samtidigt lyckats uppfylla alla behov.

Via den grusade vägen tar ni er fram till boningshuset som är uppfört i slutet av 1700-talet. Huset har på senare år genomgått en stor renovering med tillbyggnad i form av en farstu, inglasad altan, indragen el, ny borrad brun och badrum. Idag erbjuder entréplanet trevliga sällskapsytor och en luftig planlösning som omfattar två entréer varav en farstukvist, stort och härligt vardagsrum med synliga takbjälkar, helkaklat badrum/tvättstuga och ett lantligt kök med järnspis. På övervåningen finner ni tre sovrum och en toalett.

Till fastigheten ingår ytterligare en fastighet (Abbetorp 1:6, obebyggd) om cirka 2200 kvadratmeter som är avstyckat och ligger intill Abbetorp 1:2. Totalt omfattar gården 13 hektar innehållande två hönshus, en hundgård, en ekonomibyggnad med förråd och loft samt en ladugård med ett förråd. Ladugården gör det möjligt för er att bedriva någon form av verksamhet eller inreda till ett stall. Vidare finns utrymme för bil, traktor och båt. I anslutning till byggnaden finns cirka 6 hektar åkermark. Skogen om cirka 6 hektar gränsar till betesmarken.

Nuvarande ägare har på ett smakfullt sätt avgränsat boningshuset med en välskött trädgård och skärmat av med vitt staket mot åkermarken. Trädgården erbjuder goda odlingsmöjligheter och här finns flertalet fruktträd, bärbuskar och växter.

Abbetorp Walters är belägen endast 3 km från Väderstad samhälle med sitt kända café, Centralkrogen och skaldjursfabriken. Väderstad erbjuder skola, förskola och det finns även en ICA-butik. Goda pendlingsmöjligheter finns via E4:an några minuter bort med bilen.


Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy