Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Västra Röd 217, Västerlanda
Typ
Gård
KVM
0.0 kvm
Areal
3.8913 ha
Rum
0 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Skapa ditt drömboende på naturskön fastighet!

Med stort nöje presenterar vi nu denna mycket tilltagna fastighet med underbar natur i Västerlanda! Njut av hela 3,9 ha mark, vackra vyer och förhandsbesked för villa samt ekonomibyggnad.

Fastigheten består av 3 ha jordbruksmark samt 1 ha skogsmark och möjliggör för betesdjur. I området finner du badsjö, fina stigar samt böljande ängar. Positivt förhandsbesked finns för byggnation av bostadshus samt ekonomibyggnad. Tomten säljs utan krav på husleverantör, du väljer själv vad för hus du bygger. Eget VA kommer att behöva anläggas vid ev byggnation. El samt fiber finns vid tomtgräns. Husplacering i högt läge med sydvästläge för maximalt med soltimmar samt slående vyer ut mot ägorna. Hela fastigheten är redan inhägnad och grusväg följer hela vägen upp längst fastigheten för enkel åtkomst samt för framtida infart. Anlägg ditt drömhus, odla egna grönsaker eller släpp dina djur på bete. Välkommen till din framtida gårdsdröm!

Under dokument finner du lantmäterikarta, förhandsbesked samt situationsplan.
För mer information samt visning, kontakta ansvarig mäklare.

Allmän information

Pris

895 000 SEK (Utgångspris)

Tomtareal/mark

38 913 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Lantbruk

Avstyckad gård (Typkod: 110)

Huvudinriktning

Tomt för husbygge

Gatuadress

Västra Röd 217

Ort

Västerlanda

Kommun

Lilla Edet

Taxeringsår

2020

Taxeringsvärde mark

165 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

165 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Objektskategori

Lantbruk

Objektstyp

Avstyckad gård (Typkod: 110)

Mark

Areatyp

Betesmark

Areastorlek

3 ha

Areatyp

Skogsmark

Areastorlek

1 ha

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Vänersborgsviken och göta älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2022-05-16, Registreringsdatum: 2022-05-24, Senast ändrad: 2023-05-15)

Rättigheter last

Officialservitut: RÄTT ATT ANLÄGGA OCH UNDERHÅLLA ERFORDERLIG AVLOPPSANLÄGGNING I ANVISAT LÄGE INOM STAMFASTIGHETEN. - AVLOPP

Rättigheter last

Officialservitut: AVLOPP

Rättigheter last

Avtalsservitut: KRAFTLEDNING - SE BESKRIVNING

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut Kraftledning

Dokument (pdf)

Förhandsbesked Fastighetskarta-2023-05-25 Situationsplan med husplacering
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta