Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 300 000 SEK / Högstbjudande
Adress
FLEN REMNA 1:27, Mellösa, Flen
Typ
Gård
KVM
0.0 kvm
Areal
2.1335 ha
Rum
0 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen om att bygga ditt egna hus eller skapa din egna lilla hästgård mitt i den Sörmländska landsbygden. Tomten är på strax över 2 hektar, omgivningen består av ett blandat landskap med öppna fält och mindre skogsdungar. Tomten ligger i en sluttning där den övre delen är schaktad för att kunna uppföra en eller flera byggnader. De nuvarande ägarna har låtit göra en byggnadsritning och har fått ett positivt förhandsbesked ritningarna ligger bifogat under dokument på mäklarens hemsida. Fiber finns framdraget till fastighetsgränsen och anslutningsavgiften är ca 20 000 kr, el finns på fastigheten, vatten och avlopp finns enbart möjlighet till enskilt. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och det finns inga andra planbestämmelser vilket ger dig stora möjligheter att skapa precis det boendet du själv vill. Närmast tomten finns den lilla sjön Lottsjön och någon kilometer bort finns den större sjön Nedingen. För den fiskeintresserade så finns det en engagerad fiskeorganisation som vart tredje år planterar in gös i Nedingen. För mer information se länk på mäklarens hemsida.

Här bor du ca 10 minuter från både Flen och Malmköping, två mindre orter men med allt du kan tänkas behöva såsom mataffärer, restauranger och skola från lågstadiet till gymnasium. Runt om i kommunen finns en hel del sommaraktiviteter såsom malmamarknaden, herrgårdar och sagostigen för de mindre barnen. Från Flen finns det god tågförbindelse till Stockholm och med bil tar det ca 1,5 timme.

Om du känner att detta är något för dig så tveka inte att höra av dig!

I dagsläget belastas fastigheten av ett miljöärende hos Länsstyrelsen, kontakta mäklaren för med information.

Allmän information

Pris

1 300 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

21 335 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Lantbruk

Fritid (Typkod: 110)

Gatuadress

FLEN REMNA 1:27

Ort

Flen

Kommun

Flen

Taxeringsår

2020

Taxeringsvärde mark

47 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

47 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Taxeringsvärdesbeskrivning

Marken är i dagsläget taxerad som betesmark, vilket ger det låga taxeringsvärdet.

Objektskategori

Lantbruk

Objektstyp

Fritid (Typkod: 110)

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att för utfart använda vägen x - Väg

Rättigheter last

Ledningsrätt: Ledningens innehavare har rätt att för all framtid bibehålla och förnya elektrisk starkströmsledning i form av luft-och markledning med en systemspänning av högst 24 kv jämte tillbehör. tillbehör till ledningen är stolpar, stag, linor, jordtag och övriga säkerhetsanordningar med styr-utrustning samt liknande anordningar. tillbehör är även transformatorstationer. - Kraftledning

Avtalsrättigheter

Avtalsnyttjanderätt TELE

Dokument (pdf)

Fastighetskarta-2023-01-09 Skiss Bebyggnader

Länkar

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta