Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Yttersel 212, Örnsköldsvik
Typ
Jordbruk
KVM
175 kvm
Areal
26.5000 ha
Rum
6 rum

Trevlig gård i Yttersel

Vackert belägen gård med mycket fina förutsättningar för naturnära livsstilsboende, bara ca 30 minuter till centrum, men en helt annan värld. Här finner du en härlig bullerbykänsla, med möjlighet att ha hästar i hagen och höns på gårdstunet. Strand i Moälven - fint kanotvatten med bra fiske - och skogen runt knuten. Här erbjuds den uppväxtmiljö många drömmer om att ge sina barn och skolskjutsen stannar vid gården.
Lantkök med gott om plats och utgång till inglasat uterum, 3-4 sovrum, stort vardagsrum med öppen spis mm.
Låga driftskostnader med jordvärmepump.

Runt den vedeldade bastun är en trätrall byggd, där man kan sitta och njuta av den fantastiska utsikten. Vid den fina grillplatsen kan man grilla sin middag ljumma sommarkvällar och kanske ta fram gitarren och sjunga en trudelutt. Vildmarksbadet blir också en härlig upplevelse, tänk att få bada och titta upp på en stjärnklar himmel en gnistrande vinterkväll.

Här finns en även ett gammalt, charmigt, grånat bostadshus, som med en del kärlek kan bli gästhus, generationsboende, kontor eller liknande. Huset är uppfört i timmer och har gamla englasfönster och en vacker kakelugn. Här har tiden stått stilla - linoleumgolv, ådringsmålad boasering, järnspis och breda takplankor mm.

Ladugården är i för åldern gott skick och kan användas för smådjur som den är och är även lämplig att efter ombyggnad användas som stall.

Fastighetens areal är ca 24 ha, med skog och inägomark i anslutning till gårdscentrat. Inägomarken är utarrenderad, men kan disponeras av köpare från juni 2021.
Jakt bedrivs i jaktlag, jaktledare är Jörgen Sellin 0733-371872.

Trygg överlåtelse: Bostadsbyggnaden är överlåtelsebesiktigad och säljarna tecknar försäkring avseende eventuella dolda fel.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy