Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gamla Ockelbovägen 1, Bergby, Gävle
Typ
KVM
260 kvm
Areal
6.7813 ha
Rum
7 rum

Nu erbjuds chansen att förvärva en fastighet som är sällsynt förekommande på marknaden.

Varmt välkommen att uppfylla din dröm! Fastigheten om ca 6,8 hektar erbjuder ett stort hus om hela 260 kvadratmeter som är fördelat på två plan och med hela 7 rum. Det första du möts av när du stiger in huset genom pardörrarna är en stor, luftig och välkomnade hall med klinkergolv och golvvärme (huset är genomgående försett med golvvärme). Vidare erbjuds ett kök med herrgårdskänsla och av en storlek som sällan skådats. Köket som är fullutrustat i vitvaruväg, har ett härligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och mycket goda förvaringsmöjligheter. För att få den sista touchen har man låtit montera en vedspis, som vackert pryder köket. Vardagsrummet är rymligt och fint med harmoniska färger och ett tilltalande parkettgolv. I vardagsrummet finns en murad spis med Keddy-insats för att få den optimala myskänslan en kylig vinterkväll. Vidare erbjuder entréplanet ett helkaklat badrum, en tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter samt ett sovrum, som med fördel kan användas som gästrum eller kontor. En trappa upp i huset finns du en stor hall, som kan användas som ett extra vardagsrum. Här erbjuds en luftig känsla då takhöjden till taknock är hela 3,47 meter. Vidare erbjuder övervåningen 4 sovrum i olika storlekar, ett kaklat badrum samt en klädkammare.

På gården finns en ekonomibyggnad/ladugård med stall om ca 300 kvadratmeter som inrymmer 18 boxar, varvid 13 är inomhus och 5 är utomhus. Här finns också en isolerad sadel/selkammare med kök och elvärme. Vidare erbjuder byggnaden en matkällare, pannrum med kulvert över till huset, isolerat garage med plats för en bil samt en carport som inrymmer exempelvis traktor, bil ved m.m. På ladugårdens övervåning finns en stor höskulle där man i dagsläget förvarar hö. Denna skulle når man enkelt via en uppfart på ladugårdens kortsida som tål både traktor och bil.

Marken som är på drygt 6,8 hektar innefattar 3 ligghallar, flertalet hästhagar, en belyst ridbana, ett växthus, en dyngplatta samt mycket goda parkeringsmöjligheter.

Nuvarande ägare arrenderar 12 hektar mark där man odlar hö. Markägaren har gett ett löfte om att köparen får teckna ett nytt 5-årsavtal gällande detta arrende om man vill (se arrendekarta för vilken mark som avses).

Goda kommunikationer med bland annat busshållsplats (buss 25) direkt utanför huset. 2 kilometer till dagis, skola 1-9 och affärer, bank pizzeria m.m. i Bergby centrum. Badplats, brygga och grillplats finns vid ån.

Klicka på länken för att se en film över bostaden https://youtu.be/65JBw9PiSd0

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy