Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hörnsjö 228, Hörnsjö
Typ
KVM
200 kvm, biarea 15 kvm
Areal
0 ha
Rum
0 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik gammal kvarnbyggnad från sekelskiftet. Perfekt som fritidshus eller café

Välkommen till vackra Hörnsjö och denna unika kvarnbyggnad som nu är till salu. Här kan ni skapa ett riktigt drömhus för fritidsändamål eller kanske café eller showroom. Fastigheten är i bra skick och har nya rejäla plankgolv, renoverade fönster och perfekt objekt för er som vill bygga er egen dröm.

Tomtareal 0,2389 HA

Välkommen till visningarna!

Beskrivning

Bostadsbyggnad

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hörnsjö 2:35, Nordmaling kommun, Nordmaling församling. Skattesats 35.94%.

Areal

Arealuppgifter enligt taxerad areal.
Totalt:

Byggnad

Byggnadsår: 1875

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 64 000 SEK (fastställt avseende år saknas) varav byggnadsvärde 0 SEK.
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 0 SEK.
Skatt/avgift: 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nordmaling Hörnsjö GA:13

Renoveringar

2010

Övrigt

Kostnader
El: Inkoppling ca 27 000 kr

Vatten:
Anslutning till byavatten är möjlig enligt förhandbesked, endast ingrävning bekostas av köparen.

Avlopp:
Enligt föreskrifter om avlopp nära vatten så bör det innebära en trekammarbrunn med reningsverk eller slutet system. Kostnad beroende på val.
(Trekammarbrunn med reningsverk ca 120 000 kr)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter