Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nöthult Norrgården 1, Vaggeryd, Vaggeryd
Typ
Jordbruk
KVM
190 kvm, biarea 12 kvm
Areal
7.8000 ha
Rum
7 rum

Stor hästgård med fina faciliteter!

Välkomna till denna fina hästgård precis utanför Vaggeryd i väldigt bra skick!

Huvudbyggnaden ifrån 1802 som renoverats i gammal stil med välbehållna plankgolv och stora listverk. Byggnaden byggdes ut 2017 med tillbyggt sovrum, badrum, tvättstuga, liten kontorsdel och en ny veranda i häftig westernstil. På denna fina anläggning har mycket energi lagts på detaljer för att få rätt känsla och look på byggnationerna. Som exempelvis handslipade brädor och handsmidda spikar.

Fiber finns installerat och klart, bara att ansluta!

Anläggningen omfattar följande;

Stallbyggnaden om ca 350 kvm med 6 st boxar med löstagbara innerväggar, duschspilta med varmvatten och en undersökningsspilta med behandlingsutrymme för hästar kommer finnas på plats vid övertagandet. All el i hela stallbyggnaden är utbytt 2014. Förvaringsplats samt foderutrymme under tak, 2 st sadelkammare, varav den mindre är med diskbänk och varmvatten. Den större innefattar fönster mot ridbanan samt en täckestork, båda är isolerade och uppvärmda. Stor loge med högt i tak för förvaring i ena änden. I den andra änden är det byggt en välisolerad och påkostad lokal på drygt 50 kvm. Lokalen färdigställdes 2019 och har använts till kurslokal och värms upp med luftvärmepump. Här finns en köksdel med spis i snygg retromodell, vacker unik diskho i koppar med varmt och kallt vatten. Sovloft ovanpå lokalen är påbörjad. Här är möjligheterna många och lokalen kan med enkIa medel förvandlas till en lägenhet eller användas för konferenser, fester och kurser. I anslutning till lokalen finns en separat torrtoa. I omgivningarna finns fina rid och körvägar.

- Väldränerad belyst ridbana om ca 30x35 m.
- Belyst rundcorall om 18 m i diam. med liten läktare.
- Kuperade naturhagar.
- 2 st lösdriftsanläggningar. En om ca 30 kvm i anslutning till verkstaden. Den andra om ca 25 kvm. Eluppvärmda automatiska vattenkoppar i båda lösdrifterna.
- Rasthage och sjukhage med rejäla hingststaket.
- Stor isolerad verkstad om ca 28 kvm med gjutet golv och luftvärmepump.
- Stor veranda i westernstil, här får hela sällskapet plats och med gasolvärmare på plats kan Ni njuta in på småtimmarna.

- Uthus 1. Byggnad om ca 13 kvm med vattenburen golvvärme. Den används idag som klinik men kan användas som tex. gäststuga/kontor.
- Uthus 2. Används idag som förråd med matkällare.
- Mysig grillplats i utkanten av ägorna.

Här tar du dig snabbt in till Jönköping på bara 20 minuter! Närhet till Vaggeryds centrum med skolor, affärer och närhet till Vaggeryds Travbana.Gården är kvalitetssäkrad och har utnämningen Säker Hästgård, vilket ger låg försäkringspremie hos Länsförsäkringar.

OBS! Fastigheten är taxerad 158 kvm boarea samt 12 kvm biarea. I annonsen angiven boarea är 190 kvm samt biarea om 12 kvm är enligt säljarens information. Vill man som köpare säkerställa informationen bör man utföra en uppmätning då avvikelser kan föreligga.

RUMSBESKRIVNING.

HALL
Öppen och välkomnande hall med anslutning till en praktiskt klädkammare. Golvvärme ligger under klinkerplattorna.

KÖK
Fullutrustat kök med goda arbetsytor och en gammal vedspis som är ett perfekt komplement till uppvärmningen. Barbord med tillhörande stolar.

MATSAL
Innanför köket finner Ni matsalen med plats för hela släkten, plats för stort bord med tillhörande stolar. En stor och mysig kakelugn finns också att tillgå, rökkanalen bör ses över.

VARDAGSRUM
Mysigt vardagsrum med plast för soffgrupp och tv-möblemang.

SOVRUM 1
Stort sovrum i den nybyggda delen av huset med plats för dubbelsäng och garderober.

TVÄTTSTUGA/BADRUM
Stort badrum med badkar och en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare. Snyggt klinker på golvet och en stilfull våtrumstapet. Utanför detta badrum finns en separat toalett och en dusch.

BADRUM 2
Badrum med våtrumstapet i ljusa färger, duschhörna, handfat och wc.

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och en egen klädkammare.

SOVRUM 3
Detta rum kan användas som allrum eller sovrum, i anslutning finns också ett förberett badrum.

SOVRUM 3 OCH 4
Dessa sovrum är resultatet av en nyuppsatt vägg så det stora sovrummet blev två mindre. Perfekta barnrum med plats för säng, möblemang och garderober.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy