Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

sön 4 jun 14:30 - 15:15
Välkomna på visning. Observera obligatorisk föranmälan. Var vänlig och anmäl er på SkandiaMäklarnas hemsida.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Klubbvägen 4, Blidö, Blidö
Typ
Fritidshus
KVM
60.0 kvm
Tomt
4 450 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk fastighet på Blidö med sjöglimt med 50 m till sandstrand och 250 m till egna båtplatsen.

Välkommen till vackra Blidö och Klubbvägen 4-6. Fastigheten har ett enastående läge på södra delen av Blidö vid en vacker och skyddad havsvik. Här finns både sandstrand och klippbad i närheten av fastigheten och ni har Husaröleden, Ålandshav och ytterskärgården inpå knuten. Fastigheten är på hela 4 450 kvm vilka ger stora möjligheter. Den egna båtplatsen (med inskrivet servitut) är endast cirka 250 m från huset. I området finns det vackra promenadstråk i en unik skärgårdsmiljö.
Ta chansen och förvärva en fin fastighet. Denna typ av fastighet kommer sällan ut på marknaden. I föreningen finns det både sommarboenden och permanentboende. Föreningen sköter de gemensamma ytorna, vägar, båtplatserna och stranden.

Husets standard och planlösning.
Det stora huset har en tilltalande öppen planlösning och med fönsterpartier mot syd som ger ett fint ljusinsläpp. När vi kommer in i huset möts vi av en välkomnande hall, direkt till höger ett mindre sovrum med plats för en våningssäng och intill ett större sovrum med plats för en dubbelsäng. Rakt fram sett från hallen finns badrummet med duschplats, handfat och wc. Till vänster om hallen kommer man till det kombinerade vardagsrummet och köksenheten med utgång till altansidan där man har morgon- och kvällssol. Vardagsrummet är rymligt och det finns plats för både matsals- och en soffgrupp. Runt husets södra, västra och norra sida löper en träaltan.

Övriga hus
På tomten Gästhuset är cirka 20 kvm Här finns ett större rum med köksenhet (dock är inget vatten indraget) och ett sovrum. Här kan gäster och vänner övernatta.
Förrådsbyggnad finns på tomten för bl.a. trädgårdsredskap.

Tomten
Denna vackra stora trädgårds- och naturtomt ligger vackert inbäddad i grönska. Tomten är på hela 4 450 kvm med gräsmatta, blommor och ståtliga träd. Den är utmärkt för odling, spel och lek på tomten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter på den plana tomten. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område, vilket innebär att det inte finns några förutbestämda regler när det gäller byggnation. Utöver detta gäller vanliga regler enligt Attefall (30 kvm + 15 kvm tillbyggnad på huvudbyggnaden) och Friggebod (15 kvm). Det är dock alltid säkrast att kontrollera med byggnadsnämnden vid nybyggnation.

Närområdet
Med egen båt från föreningens brygga kommer ni snabbt ut i ytterskärgården. Utanför Blidö ligger öarna Norr- och Söderöra. På Norröra spelades Astrids Lindgrens populära serie Saltkråkan in under 60-talet. Författaren till Mumintrollen Tove Jansson tillbringade sina barndoms sommar på Blidö. På cykelavstånd (cirka 2,5 km) från fastigheten finns Stämmarsund. Här finns Blidö Hamnkrog med vandrarhem, biograf som visar film, har utställningar och musikevenemang. Bildö Bageri och Musteri med sina goda bakverk ligger på promenadavstånd (1,5 km) från huset. ICA Blidö är belägen cirka 6 km som har ett bra utbud av matvaror och är även ombud för bland annat Systembolaget, Apotek och Posten. På Blidö finns paddelcenter, tennisbana, många sportaktiviteter, marina och skärgårdsupplevelser. Det finns även ett kommunalt bad på Rådmansholmen cirka 8 km från fastigheten. Blidö har cirka 500 permanentboende och nås med bilfärjor året-runt. Till ångbåtsbryggan Bruket är det promenadavstånd (cirka 1 km) som trafikeras av Skärgårdsbåtarna och till busshållplatsen är det endast cirka 200 m från huset. Bussarna går till Norrtälje med anslutning till bland annat Stockholm och Uppsala.

I närliggande Furusund finns den populära Furusunds värdshus, gästhamn med krog, båtmack och allt annat som behövs. Även Furusund är ett skärgårdsparadis och en levande knutpunkt i Stockholms skärgård med många bofasta. Badorten Furusund kom till redan under 1800-talet och är en populär badort och har ett mysigt värdshus. På närliggande ön Yxlan finns bland annat en butik med kiosk och skola.

Till Norrtälje är det cirka 4 mil från huset. Här finns allt man kan önska sig, flera livsmedelsaffärer, ICA, Coop, Willys, restauranger, bensinstationer, byggvaruhandel, 4H-gård, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, bygdegård, gymnasium, grundskola, förskola, modernt badhus, bibliotek, möbelvaruhus, bank, butiker m.m. Åkersberga är cirka 6,3 mil från fastigheten. Här finns också ett stort utbud av affärer och kommunal service. Till storstaden Stockholm är det cirka 10 mil.

Närheten till storstaden gör att ni kan njuta av landet och leva skärgårdsdrömmen året om på lämpligt avstånd till stockholmspulsen och nära Norrtälje med sitt stora serviceutbud.


Ta chansen att förvärva en fin fastighet och förgyll tillvaron i den rofyllda Roslagsmiljö och på historisk mark med havet som granne. Här finns det verkliga lugnet långt från storstadens stress men ändå nära storstaden.

Varmt välkommen på visning, vid intresse och frågor vänligen kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand .

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

4 450 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

60 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Klubbvägen 4

Ort

Blidö

Kommun

Norrtälje

Taxeringsår

2021

Värdeår

1995

Taxeringsvärde byggnad

547 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 387 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 934 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

NORRTÄLJE BLIDÖ 1:666

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Fritidshus (Typkod: 220)

Rumsbeskrivning

Sovrum 1

Plastgolv och tapetserade väggar

Sovrum 2

Plastgolv och tapetserade väggar

Badrum

Klinkergolv, delvis kaklade väggar, dusch, handfat och wc.

Vardagsrum och integrerat köksavdelning

Laminatgolv och tapetserade väggar. Vita köksskåp.

Byggnader

Byggår

1989

Om-/tillbyggnadsår

2013

Typ av byggnad

Enplanshus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Sluten tank och infiltration av BDT

Vatten

Grävd brunn

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Plintar

Typ av uppvärmning

Direktverkande el, och luft-luftvärmepump

Stomme

Trä

Fasadtyp

Stående träpanel

Bjälklag

Trä

Huvudsäkring

16 A

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

600 SEK/år

Samfällighet

1 100 SEK/år

Väg

1 500 SEK/år

Renhållning

1 850 SEK/år

Årlig elförbrukning

3 000 kWh/år

Elkostnad

8 155 SEK/år

Försäkringskostnad

2 600 SEK/år

Summa driftkostnad

15 805 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Norrtälje Blidö-Boda Ga:7

Gemensamhetsanläggning

Norrtälje Blidö Ga:24

Rättigheter förmån

Avtalsservitut: Brygga mm - Se beskrivning

Samfällighet

NORRTÄLJE BLIDÖ S:1

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att ta vatten ur befintliga brunnen b. - Vattentäkt

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att för utfart nyttja området a. - Väg

Samfällighet

NORRTÄLJE BLIDÖ S:9

Samfällighet

NORRTÄLJE BLIDÖ S:11

Samfällighet

NORRTÄLJE BLIDÖ FS:54

Samfällighet

NORRTÄLJE BLIDÖ S:29

Samfällighet

NORRTÄLJE BLIDÖ S:31

Samfällighet

NORRTÄLJE BLIDÖ S:32

Samfällighet

NORRTÄLJE BLIDÖ S:2

Samfällighet

NORRTÄLJE BLIDÖ S:80

Samfällighet

NORRTÄLJE BLIDÖ S:35

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

768 000 SEK

Dokument (pdf)

Planlösningar BLIDÖ 1.666b blidö 1.666avlopp BLIDÖ 1.666a BLIDÖ 1.666c Anl åtgärd akt 0188-00 121 Karta (34) Karta (36) Besiktningsprotokoll Klubbvägen 4 Fastighetskarta-2022-11-10

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl