Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Himmelsbacken 10, Harka, Norrtälje
Typ
Fritidshus
KVM
63.0 kvm, biarea 20.0 kvm
Tomt
1 796 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Vilket läge!

Varmt välkommen till Himmelsbacken 10 i Harka, beläget ca 8 km öster om Norrtälje. Ett fantastiskt läge, underbar tomt och utsikt mot natur och lite hav som glittrar mellan träden. Ett charmigt huvudhus på 63 kvm, med tillhörande båtplats och ett gästhus på 10 kvm.
Till husets absoluta höjdpunkt hör den soliga och rymliga altanen med möjlighet till sol hela dagen och kvällen. Eller skugga för den delen. Även de sociala utrymmena invändigt är mycket tilltalande och rogivande, här kan man umgås! Så här års suddas gränsen mellan inne och ute bort, och här kan många hänga tillsammans!

Här erbjuds ett trivsamt boende med en attraktiv tomt och flera sittoaser utomhus i ett av Norrtäljes bästa områdena intill havet. Vid havsmiljön som tillhör samfälligheten, ca 200 m dit, finns ordnad liten badplats och egen båtplats. Du går lätt ner från tomten genom allmänningen för att komma dit.
Bra utsikt från altnen ner över den lilla lekpark som gjorts i änden på tomten, där det bla finns lekstuga.
Till huset hör en lagom stor tomt som är lättskött och med utvecklingsplaner. Det finns perenna buskar, natur, stenhällar samt ren naturtomt och en del gräsytor. Den gränsar mot föreningens välskötta allmänning nedanför och mellan träden kan havet glittra.
Det finns en fin gäststuga på tomten med liten tillhörande altan. Ett förråd, varav den ena delen har bastu och den andra förråd, samt vidbyggd vedförvaring.
Huvudhuset har genomgått renoveringar under 2021, väggar och tak i allrummet är nya, i övrigt ett funktionellt hus med ett sovrum, tidigare var det 2 sovrum, samt kök och allrum i öppen planlösning.
Duschrummet har toatrone, duschkabin, handfat, tvättmaskin och förvaring.
Egen djupborrad brunn, toatrone toalett och avlopp till stenkista, värmande kamin samt luftvärmepump som även den kan kyla. Fiber finns indraget.
I köpet ingår båt med tillhörande motor i brukskick, den som finns på tomten. Båtplats nr 9 är det som tillhör fastigheten.
Fina omgivningar med bra promenadvägar, skogar att vistas i och härlig havsmiljö.

Från båthamnen tar du dig med båt lätt ut till Norrtäljes vackra skärgård där många trevliga öar finns att besöka. T ex Lidö, med värdshus, bad och fina naturupplevelser. I Gräddö finns matbutik, café, bensin och grill mm. Där hittar du även en marina med allt du behöver för att serva motorbåten samt Kajak & Uteliv som erbjuder guidade turer, kurser, uthyrning och försäljning för den som gillar att ta sig fram på kajak eller stand up paddle,
Till Norrtälje är det 5 km med bil och med din båt är det bara en bit in i viken så är du där!
I gästhamnen i Norrtälje finns närhet till såväl stadens utbud av kultur, butiker, restauranger och kaféer som natur och hav. Fantastiska omgivningar med fina promenadstråk ut mot borgmästarholmen och bad vid Kärleksudden. I Societetsparken finns både tennisbanor, utegym och café. Vid hamninloppet växer Norrtäljes nyaste stadsdel, Norrtälje hamn fram. Förutom bostäder ska det här byggas parker, torg, kajstråk och mängder av ytor för handel, service och kultur.
I Norrtälje finns i övrigt all tänkbar service och vacker natur och välordnade springspår både vid campus och fågelsångens elljusspår. Stormarknader vid Norrtäljeporten och vid Flygfältets Handelsområde.
Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, från Campus Roslagen, du reser i dubbeldäckarna med WIFI fram till hållplats Danderyds sjukhus på ca 50 minuter. Du når campus, E18 södergående och landsväg 76 på ca 5 minuters bilfärd.
Till Stockholm är det 7 mil.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy