Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Karlsuddsvägen 9, Karlsudden, Norrtälje
Typ
Fritidshus
KVM
91.0 kvm
Tomt
4 023 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Unik fastighet på Blidö med havsutsikt, badplats, sjöbod och sandstrand 100 m från huset.

Välkommen till populära Blidö och Karlsuddsvägen 9. Fastigheten ligger vackert med utsikt mot en vacker havsvik. Här bor ni granne med Ålands hav och ytterskärgården. Fastigheten har ett fantastiskt läge med endast 100 m till havet, sandstrand, badbrygga, egna båtplatsen och sjöboden. Omgivningarna är vackra och omväxlande med skog och ängar. I området finns det fina promenadmöjligheter och en unik miljö. Det är sällan att ett hus med så här magnifikt läge kommer ut på marknaden, utan dessa fastigheter går från generation till generation.
I föreningen finns det tolv fastigheter varav två bebos permanent. Föreningen sköter de gemensamma ytorna, båtplatserna, stranden och sjöbodarna.

Husets standard och planlösning.
Det stora huset har en tilltalande planlösning och med stora fönsterpartier mot havet med havsutsikt. När vi kommer in i huset möts vi av en välkomnande hall, direkt till vänster ett mindre sovrum med plats för två våningssängar, rakt fram finns det välutrustade köket med plats för matsalsgrupp. Innanför köket finns det rymliga master bedroom med utgång till terrassen i söder. Här finns även walk in closet med tvättmaskin, ett stort badrum med badkar, duschkabin, handfat och wc. I anslutning till badrummet finns en relaxavdelning och en groventré.
I hallen finns en gästtoalett. Till höger från hallen kommer ni in i det generösa vardagsrummet med en vacker kamin som värmer bra kalla dagar. I vardagsrum finns det plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet finns glasdörrar mot altanen.
På altanen finns en mysig vedeldad badtunna,

Övriga hus På tomten
Gästhuset är rymligt cirka 30 kvm bestående av två rum och här finns det plats för både vänner och släkt.
På tomten finns även en förrådsbyggnad/verkstad för förvarning av trädgårdsredskap m.m.
Vid entrén till tomten finns en praktisk carport.

Tomten
Denna vackra stora trädgårds- och naturtomt ligger vackert och ostört. Tomten är på hela 4 023 kvm erbjuder gräsmatta och blommor.
Tomten är lätt kuperad och det stora huset ligger på tomtens högsta punkt, vilket gör att ni har fin havsutsikt från huset. Det finns gott om plats för odling, spel
och lek på tomten.
Fastigheten har byggrätt för totalt 120 kvm för både huvudbyggnad och uthus. Utöver detta gäller vanliga regler enligt Attefall (30 kvm + 15 kvm tillbyggnad på huvudbyggnaden) och Friggebod (15 kvm). Det är dock alltid säkrast att kontrollera med byggnadsnämnden vid nybyggnation.

Närområdet
Med båt från föreningens brygga kommer ni snabbt ut i ytterskärgården.
Utanför Blidö ligger öarna Norr- och Söderöra. På Norröra spelades Astrids Lindgrens populära serie Saltkråkan in under 60-talet. Författaren till Mumin Trollen Tove Jansson tillbringade sina barndoms sommar på Blidö.
På promenadavstånd (1,5 km) från fastigheten finns Stämmarsund. Här finns Blidö Hamnkrog med vandrarhem, biograf som visar film, har utställningar och musikevenemang. Stämmarsund brygga trafikeras av Skärgårdsbåtarna.
På cykelavstånd cirka 3,1 km finns ICA Blidö som har ett bra utbud av matvaror och är även ombud för bland annat Systembolaget, Apotek och Posten. Utanför ica finns bensinpump.
På Blidö finns paddelcenter, tennisbana, många sportaktiviteter, marina och skärgårdsupplevelser.
Det finns även ett kommunalt bad i närheten av fastigheten Rådmansholmen cirka 4,2 km från fastigheten 8 min med bil.
Cirka 1,4 km från huset finns en SL-busshållplats med förbindelse till Norrtälje med bland annat anslutning till Stockholm och Uppsala.
Blidö har cirka 500 permanentboende och nås med bilfärjor året-runt.

I närliggande Furusund finns den populära Furusunds värdshus, gästhamn med krog, båtmack och allt annat som behövs. Även Furusund är ett skärgårdsparadis och en levande knutpunkt i Stockholms skärgård med många bofasta. Badorten Furusund kom till redan under 1800-talet och är en populär badort. På närliggande ön Yxlan finns bland annat en butik med kiosk och skola.

Till Norrtälje är det cirka 3,6 mil från huset. Här finns allt man kan önska sig, flera livsmedelsaffärer, ICA, Coop, Willys, restauranger, bensinstationer, byggvaruhandel, H4-gård, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, bygdegård, gymnasium, grundskola, förskola, modernt badhus, bibliotek, möbelvaruhus, bank, butiker m.m.

Åkersberga är cirka 6,1 mil från fastigheten. Här finns också stort utbud av affärer och kommunal service.

Till storstaden Stockholm är det cirka10 mil.

Närheten till storstaden gör att ni kan njuta av landet och leva skärgårdsdrömmen året om på lämpligt avstånd till Stockholms pulsen och nära Norrtälje (3,6 mil) med sitt stora serviceutbud.
Ta chansen att förgylla tillvaron i rofylld Roslagsmiljö och på historisk mark med havet som som granne. Här finns det verkliga lugnet långt från storstadens stress men ändå nära storstaden.

Varmt välkommen på visning, vid intresse och frågor vänligen kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand .

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy