Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stockkärrsvägen 51, Edsbro, Norrtälje
Typ
Fritidshus
KVM
73.0 kvm
Tomt
2 064 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Välplanerat enplanshus med krypgrund, återvändsgata i vackra Smara med cirka 700 m till sjön Sottern

Välkommen till vackra Smara vid sjön Sottern och Stockkärrsvägen 51. Huset är beläget på en vackert sluttande tomt och har en trevlig plan gräsmatta framför huset. Fastigheten har en del i Smara Samfällighetsförening. Föreningen är välskött och vägarna plogas. Det finns två barnvänliga badplatser vid sjön Sottern varav en vid Knipudden och en vid Baggbol cirka 700 m från fastigheten. Fastigheten ligger naturskönt inbäddat i Roslagens natur med både skogar och ängar. I området finns flera promenadstråk, bär- och svampskogar.

Husets standard och planlösning.
Huset har en funktionell och med en praktisk planlösning i ett plan. När vi kommer in i huset möts vi av en välkomnande hall, till höger finns en ljus matplats med plats för minst sex personer och köket. Innanför matplatsen finns vardagsrummet. Huset är byggt i vinkel, vilket gör att vardagsrummet har fönster i tre väderstreck vilket skapar ett fint ljus i rummet. Vardagsrummet är utrustat med en värmande kamin och har utgång till den stora altanen i väst. Till vänster om hallen finns tre sovrum varav ett master bedroom med plats för en dubbelsäng. I denna vinkel finns även badrummet som har våtrumstapet, våtrumsmatta, duschhörna, handfat, tvättmaskin, torktumlare och wc. Innanför badrummet finns en påkostad och fin bastu.
Vid entrén till huset finns en uteplats som erbjuder en trevlig och solig frukostplats eller eftermiddagsskuggplats varma sommardagar. Längs huset västra sida finns en stor altan lämplig för trevliga utomhusmiddagar och grillaftnar.

Övriga hus på tomten
Gästhus med plats för övernattande gäster.
Förrådslänga med plats för exempelvis trädgårdsredskap och cyklar.

Tomten
Tomtens framsida har en plan gräsmatta och här finns plats för odling, spel och lek. Baksidan av tomten är sluttande och här finns både gästhus och förrådslänga. Tomtens utformning gör att den blir lite som en gryta vilket gör att den är ganska skydda från vindar. Huset ligger på nedre halvan av tomten. Tomten är på hela 2 064 kvm.
Fastigheten har byggrätt för totalt 80 kvm för både huvudbyggnad och uthus (max 40 kvm). Utöver detta gäller vanliga regler enligt Attefall (30 kvm + 15 kvm tillbyggnad på huvudbyggnaden) och Friggebod (15 kvm). Det är dock alltid säkrast att kontrollera med byggnadsnämnden vid nybyggnation.

Närområdet
På cykelavstånd finns Edsbro (cirka 5,5 km) med förskola, skola (till och med mellanstadiet), biliotek, bensinstation, konditori, restaurang och ICA-nära som är ombud för post, apotek och Systembolaget.
För den golfintresserade finns Burviks golfbana endast cirka 4,6 km (cirka 7 min med bil) från huset.
Rimbo är beläget cirka 2,6 mil från fastigheten och är kommunens näststörsta ort med ett stort utbud av kommunalservice, butiker och restauranger.
Till Norrtälje är det cirka 3 mil från huset. Här finns allt man kan önska sig, flera livsmedelsaffärer, ICA, Coop, Willys, restauranger, bensinstationer, byggvaruhandel, 4H-gård, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, bygdegård, gymnasium, grundskola, förskola, modernt badhus, bibliotek, möbelvaruhus, bank, butiker m.m.
Till storstaden Stockholm är det cirka 7,4 mil och till Uppsala cirka 5 mil.

Närheten till storstaden gör att ni kan njuta av landet året om på lämpligt avstånd till Stockholms pulsen och nära Norrtälje (3 mil) med sitt stora serviceutbud.

Ta chansen att förgylla tillvaron i en rofylld landsbyggsmiljö. Här finns det verkliga lugnet långt från storstadens stress men ändå nära storstaden.

Varmt välkommen på visning, vid intresse och frågor vänligen kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy