Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gulsippstigen 167, Ringsö, Stallarholmen
Typ
Fritidshus
KVM
67.8 kvm, biarea 24.0 kvm
Tomt
1 580 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggt fritidshus med permanentstandard!

Modernt och nybyggt fritidshus med permanentstandard! Byggår 2022. Stilren delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Karaktärsgivande takhöjd tack vare öppet i nock. Genomgående ekparkettgolv, braskamin och omgivande altandäck. Fräscht badrum inrett med kakel, klinker och golvvärme. Två sovrum och stort sovloft med 23 kvadratmeter golvyta. Belägen på populära Ringsö med vacker natur och härliga badstränder. Båtplats både på Ringsö och på fastlandet. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Ringsö är belägen mitt i mälaren med en areal på cirka 200 hektar med tillhörande vattenområde på cirka 700 hektar. Gemensamt fiskevatten ingår för samtliga fastighetsägare, två badstränder på ön med grillplatser och badflottar m.m. Cirka 800 meter till fastlandet och Näsbyviken med parkeringsplatser och upptagningsplatser för båtar. Ön har cirka 272 tomter och sommarvatten finns under perioden maj-september. Sophämtning utförs av kommun under tiden maj till oktober. Mer information om Ringsö hittar du enklast på: https://xn--rings-nua.se/

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Utgångspris)

Vinterbonat fritidshus

Ja

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Tomtareal/mark

1 580 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

67.8 kvm

Biarea (BIA)

24 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Gulsippstigen 167

Ort

Stallarholmen

Kommun

Strängnäs

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

176 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

176 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

STRÄNGNÄS RINGSÖ 1:170

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Fritidshus

Rumsbeskrivning

Inbjudande entréhall med parkettgolv leder vidare in till vardagsrum & kök i charmig öppen planlösning. Härlig takhöjd tack vara öppet till nock. Stämningshöjande braskamin och flertalet fönster vetter ut mot omgivande trädgård. Glasdörrar ger access till altandäck.

Snyggt kök med generösa arbetsytor och stort fönster ovanför diskbänk. Vinkyl i köksö. Induktionshäll Electrolux. Kolfilterfläkt. Diskmaskin Electrolux. Inbyggnadsugn & inbyggnadsmikro Electrolux. Kombinerad kyl/frys Whirlpool.

Fräscht badrum inrett med ljust kakel & klinker. Behaglig golvvärme och separat duschdel. Handfat i kommod och spegel. Vattenbesparande vägghängd-wc.

Två trevliga sovrum inredda med parkettgolv och ljusa väggar. Fönster med utsikt mot omgivande trädgård. Charmigt sovloft.

Byggnader

Typ av byggnad

1-plan

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Sluten tank. 2-kammarbrunn för BDT-vatten.

Vatten

Sommarvatten via samfällighet.

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Plintar

Typ av uppvärmning

Direkt el. Braskamin.

Stomme

Trä

Fasadtyp

Trä

TV/Internet beskrivning

Ej fiber.

Ekonomi

Kommentar

Uppskattad driftkostnad.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

1 737 SEK/år

Sotning

500 SEK/år

Samfällighet

6 857 SEK/år

Väg

1 500 SEK/år

Renhållning

1 503 SEK/år

Elkostnad

10 000 SEK/år

Försäkringskostnad

1 500 SEK/år

Summa driftkostnad

23 597 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

1 760 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Strängnäs Fjällsta Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Strängnäs Ringsö Ga:1

Planer och bestämmelser

Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19710120)

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

60 000 SEK

Dokument (pdf)

Planritning

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta