Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
425 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Norra Gävlevägen 194, Hedesunda, Hedesunda
Typ
Fritidshus
KVM
30.0 kvm
Tomt
1 500 kvm (arrenderätt)
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig stuga vid Fäbodsjön

Välkommen till denna charmiga stuga på Norra Gävlevägen 194! Stugan består av ett rum med en mindre köksvrå och plats för matbord och bäddsoffa. På husets veranda finns plats för utemöbel och intill stugan finns ett utekök med arbetsbänk och diskvask. Förvaring och förrådsdel finns på gården och likaså dass. El finns vid tomtgräns. Lummig och lättskött trädgårdstomt att njuta av.

Härligt och lugnt läge norr om Hedesunda och ca 25 min från Gävle. Här ges möjlighet att utöva odlarlusten och med närhet till bad vid Fäbodsjön. Möjlighet att ev köpa loss tomt, kontakta mäklaren för mer info!

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

425 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Tomtareal/mark

1 500 kvm

Tomtbeskrivning

Ca 1500 kvm arrendetomt.

Boarea (BOA)

30 kvm

Gatuadress

Norra Gävlevägen 194

Ort

Hedesunda

Kommun

Gävle

Taxeringsvärdet är

Ej fastställt

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Fritidshus

Byggnader

Typ av byggnad

Fritidshus

Fönster

Enkelglasfönster

Avlopp

Avlopp saknas

Vatten

Vatten saknas

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Fasadtyp

Träfasad

El kommentar

Det finns ej el indarget.

Ekonomi

Arrende kostnad

1 300 SEK/år

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta