Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 100 000 SEK
Se budhistorik
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Skogsvikshöjden 34, Kaggeboda Södra, Norrtälje
Typ
Fritidshus
KVM
42.0 kvm
Tomt
1 794 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fritidshus i populära Kaggeboda Södra

Välkommen till populära, natur- och sjönära Kaggeboda Södra och Skogsvikshöjden 34. Här bor ni med naturen, bad, sjöar och havet in på knuten. Kaggeboda Södra ingår i Kaggeboda Bylaga som har båtplatser ,fiskevatten och pool belägen i Kaggeboda Norra. Det finns både permanent- och fritidsboende i området, vilket göra att vägarna plogas vintertid. Föreningen ordnar varje år ett uppskattat midsommarfirande. Närheten till storstaden gör att ni kan njuta av landet och leva skärgårdsdrömmen åretrunt på pendlingsavstånd till Stockholm (cirka 75 km) och nära Norrtälje (1 mil) med sitt stora serviceutbud.

Husets standard och planlösning.
Huset är välplanerat med en öppen planlösning, två sovrum och toalettrum. I vardagsrummet finns plats för både en sittgrupp och matbord. Här finns även öppen spis som värmer bra kalla vinterdagar. Köket är av typen arbetskök. Båda sovrummen rymmer två sängar. Toalettrummet är av enklare modell med handfat och mulltoa. I dagsläget är fastigheten anslutet till föreningens vintervatten och det finns ingen godkänd avloppslösningen, det finns i dagsläget stenkista. I området har flera fastigheter egna brunnar och trekammarbrunnar. I dagsläget är fastigheten inte anslutet till fibernätet, men fiber är framdraget i gatan utanför fastigheten, så det går även att ansluta till fiber. El är inkopplat till fastigheten. Huset har två fina altaner i öster och väster.

Tomten
Den vackra trädgårds- och naturtomten är på 1794 kvm. Den är lätt kuperad och här finns gräsmatta på entrésidan, vilken lämpar sig för lek, spel och odling. På baksidan är tomten mer kuperad. Tomten är tårtformad, vilket gör tomtens sida mot återvändsgatan blir ganska lång. Parkering görs på tomtens västra sida. Högsta tillåtna byggnadsarea per fastighet är 120 kvm (huvudbyggnad och uthus) enligt detaljplanen. Utöver detta gäller vanliga regler enligt Attefall (30 kvm + 15 kvm tillbyggnad på huvudbyggnaden) och Friggebod (15 kvm). När det gäller byggnation är det alltid säkrast att kontrollera med kommunens byggnadsavdelning då lokala regler kan gälla.

Gemensamhetsanläggningar
Fastigheten har andel i följande gemensamhetsanläggningar:
Gemensamhetsanläggning, Kaggeboda Byalaga
Norrtälje Kaggeboda Ga:1, Kaggeboda vägförening
Norrtälje Frötuna-Björknäs Ga:4., Vreta Högtorp samfällighet

Närområdet
Det finns gott om badmöjligheter nära huset, en badplats i sjön Skogsviken några hundra meter från huset, byalagets pool och havet. Närmaste livsmedelsaffär finns vid Vreta handel på promenad/cykelavstånd från huset. Här finns även en bensinstation, färghandel och en restaurang.
Lite drygt 1 mil från huset ligger Södersvik. Här finns det eftertraktade bageriet Rådmansö Bageributik som vunnit guld i Mathantverks-SM med sitt goda bröd och sina bakverk. Vid Lågarö finns Skaparladan som erbjuder kurser i måleri. Ridderholms herrgård och naturreservat är beläget cirka 1,8 mil från fastigheten med sina fina strövområden. Från Kapellskär (cirka 18 km från huset) kan hela familjen göra trevliga dagsturer med Ålandsfärjan. Om man vill upptäcka skärgården utan egen båt, finns det pass-båtar i Räfsnäs som erbjuder turer i skärgården.
På Björköören finns ett härligt bad med sandstrand och flera klippbad i närheten. Området har mycket djur och fågelliv samt härlig Roslagsmiljö med svamp och bär i skogen.

Till Norrtälje är det endast cirka 1 mil och cirka 12 minuter med bil. Här finns allt man kan önska sig, flera livsmedelsaffärer tex: ICA, Coop, Willys, Lidl, restauranger, bensinstationer, byggvaruhandel, H4-gård, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, bygdegård, gymnasium, grundskola, förskola, modernt badhus, bibliotek, möbelvaruhus, bank, bio, museum, butiker m.m.

Ta chansen att förgylla tillvaron med ett sommarparadis i rofylld Roslagsmiljö.

Varmt välkommen på visning, kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor.

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

1 794 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

42 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Skogsvikshöjden 34

Ort

Norrtälje

Kommun

Norrtälje

Taxeringsår

2021

Värdeår

1969

Taxeringsvärde byggnad

260 000 SEK

Taxeringsvärde mark

520 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

780 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

NORRTÄLJE KAGGEBODA 2:28

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Fritidshus (Typkod: 220)

Rumsbeskrivning

Toalettrum

Handfat och mulltoa. Målade väggar och våtrumsmatta.

Sovrum 1

Tapetserade väggar, trägolv och -panel i taket.

Sovrum 2

Tapetserade väggar, trägolv och -panel i taket.

Kök

Tapetserade väggar, trägolv och -panel i taket.

Vardagsrum

Tapetserade väggar, trägolv och -panel i taket.

Byggnader

Byggår

1969

Typ av byggnad

Enplanshus

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Skorstenstyp

Murad skorsten

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Avlopp saknas, stenkista

Vatten

Samfällighetens vintervatten til tomtgränsen

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Torpargrund

Typ av uppvärmning

Direktverkande el och ved

Stomme

Trä

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

Huvudsäkring

16 A

TV/Internet beskrivning

Fiber finns framdraget i gatan, men huset är inte anslutet,

Uteplatsbeskrivning

Två altaner en öster och en i väster.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Sotning

700 SEK/år

Samfällighet

2 800 SEK/år

Väg

1 200 SEK/år

Renhållning

1 717 SEK/år

Årlig elförbrukning

726 kWh/år

Elkostnad

5 701 SEK/år

Försäkringskostnad

1 019 SEK/år

Summa driftkostnad

13 137 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

5 850 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats på tomten västra sida

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Norrtälje Kaggeboda Ga:1

Gemensamhetsanläggning

Norrtälje Frötuna-Björknäs Ga:4

Planer och bestämmelser

Björknäs Mfl, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19680122)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Villa - Se beskrivning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VILLA

Avtalsrättigheter

Avkomsträtt

Inteckning

Inteckningar

5

Totalt belopp

86 773 SEK

Dokument (pdf)

Planlösningar Kaggeboda 2.28c Avlopp KAGGEBODA 2.28 KAGGEBODA 2.28b Kaggeboda 2.28d KAGGEBODA 2.28a 01-FRU-914 11945626_1-312-4_2D_print Dp 23-33 Karta (17) Karta (16)

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta