Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skogsvikshöjden 34, Kaggeboda Södra, Norrtälje
Typ
Fritidshus
KVM
42.0 kvm
Tomt
1 794 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Fritidshus i populära Kaggeboda Södra

Välkommen till populära, natur- och sjönära Kaggeboda Södra och Skogsvikshöjden 34. Här bor ni med naturen, bad, sjöar och havet in på knuten. Kaggeboda Södra ingår i Kaggeboda Bylaga som har båtplatser ,fiskevatten och pool belägen i Kaggeboda Norra. Det finns både permanent- och fritidsboende i området, vilket göra att vägarna plogas vintertid. Föreningen ordnar varje år ett uppskattat midsommarfirande. Närheten till storstaden gör att ni kan njuta av landet och leva skärgårdsdrömmen åretrunt på pendlingsavstånd till Stockholm (cirka 75 km) och nära Norrtälje (1 mil) med sitt stora serviceutbud.

Husets standard och planlösning.
Huset är välplanerat med en öppen planlösning, två sovrum och toalettrum. I vardagsrummet finns plats för både en sittgrupp och matbord. Här finns även öppen spis som värmer bra kalla vinterdagar. Köket är av typen arbetskök. Båda sovrummen rymmer två sängar. Toalettrummet är av enklare modell med handfat och mulltoa. I dagsläget är fastigheten anslutet till föreningens vintervatten och det finns ingen godkänd avloppslösningen, det finns i dagsläget stenkista. I området har flera fastigheter egna brunnar och trekammarbrunnar. I dagsläget är fastigheten inte anslutet till fibernätet, men fiber är framdraget i gatan utanför fastigheten, så det går även att ansluta till fiber. El är inkopplat till fastigheten. Huset har två fina altaner i öster och väster.

Tomten
Den vackra trädgårds- och naturtomten är på 1794 kvm. Den är lätt kuperad och här finns gräsmatta på entrésidan, vilken lämpar sig för lek, spel och odling. På baksidan är tomten mer kuperad. Tomten är tårtformad, vilket gör tomtens sida mot återvändsgatan blir ganska lång. Parkering görs på tomtens västra sida. Högsta tillåtna byggnadsarea per fastighet är 120 kvm (huvudbyggnad och uthus) enligt detaljplanen. Utöver detta gäller vanliga regler enligt Attefall (30 kvm + 15 kvm tillbyggnad på huvudbyggnaden) och Friggebod (15 kvm). När det gäller byggnation är det alltid säkrast att kontrollera med kommunens byggnadsavdelning då lokala regler kan gälla.

Gemensamhetsanläggningar
Fastigheten har andel i följande gemensamhetsanläggningar:
Gemensamhetsanläggning, Kaggeboda Byalaga
Norrtälje Kaggeboda Ga:1, Kaggeboda vägförening
Norrtälje Frötuna-Björknäs Ga:4., Vreta Högtorp samfällighet

Närområdet
Det finns gott om badmöjligheter nära huset, en badplats i sjön Skogsviken några hundra meter från huset, byalagets pool och havet. Närmaste livsmedelsaffär finns vid Vreta handel på promenad/cykelavstånd från huset. Här finns även en bensinstation, färghandel och en restaurang.
Lite drygt 1 mil från huset ligger Södersvik. Här finns det eftertraktade bageriet Rådmansö Bageributik som vunnit guld i Mathantverks-SM med sitt goda bröd och sina bakverk. Vid Lågarö finns Skaparladan som erbjuder kurser i måleri. Ridderholms herrgård och naturreservat är beläget cirka 1,8 mil från fastigheten med sina fina strövområden. Från Kapellskär (cirka 18 km från huset) kan hela familjen göra trevliga dagsturer med Ålandsfärjan. Om man vill upptäcka skärgården utan egen båt, finns det pass-båtar i Räfsnäs som erbjuder turer i skärgården.
På Björköören finns ett härligt bad med sandstrand och flera klippbad i närheten. Området har mycket djur och fågelliv samt härlig Roslagsmiljö med svamp och bär i skogen.

Till Norrtälje är det endast cirka 1 mil och cirka 12 minuter med bil. Här finns allt man kan önska sig, flera livsmedelsaffärer tex: ICA, Coop, Willys, Lidl, restauranger, bensinstationer, byggvaruhandel, H4-gård, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, bygdegård, gymnasium, grundskola, förskola, modernt badhus, bibliotek, möbelvaruhus, bank, bio, museum, butiker m.m.

Ta chansen att förgylla tillvaron med ett sommarparadis i rofylld Roslagsmiljö.

Varmt välkommen på visning, kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy