Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Abborrevägen 16, Ekeby-Almby, Örebro
Typ
Fritidshus
KVM
30.0 kvm
Tomt
2 142 kvm (arrenderätt)
Rum
1.5 rum

Sjönära fritidshus med goda möjligheter!

Välkomna till Ekeby-Almby endast 15 min från Örebros stadskärna. Nu finns möjligheten att förvärva detta sjönära fritidshus på arrenderad mark alldeles intill Hjälmaren!

Stugan är av lite äldre standard men går utmärkt att behålla och använda som fritidshus. Här finns vardagsrum och matplats i anslutning, separat pentrykök och en mindre sovdel. Utöver detta kan du avnjuta fågelkvittret en solig sommardag på den rymliga altanen med sol hela dagen. På tomten finns även förråd med separett/värmeväxlare/handfat/vattenpump, vedbod och pergola.

Du som är arrendator kommer att få möjlighet att köpa loss din tomt och ansluta till kommunalt vatten och avlopp under 2022. Arbetet med kommunalt V/A samt utbyggnad av nya vägar är redan igång! För mer information om kring detta gå in på www.ekeby-almby.se/hem eller kontakta mäklaren. Här finns det goda möjligheter för dig som framtida ägare att bygga nytt hus i ett attraktivt läge!
Det innebär att den som har arrendet kommer att erbjudas friköp av tomten för 1.785.000 kr. Anslutningsavgifter tillkommer för va (ca 210 tkr), fiber-frivilligt (ca 23 tkr) Tomten är värderad till 2,1 milj kr enl Svefa och anses även vara styckningsbar för den nya ägaren

Banken finansierar ej köp av arrende via bolån.
Stugan säljs inklusive inventarier.

I Framnäs får du ett sjönära läge med Hjälmaren bara några hundra meter bort eller mer skogsnära i Annelund. Perfekt för strövtåg i naturen, fiske, paddling eller båtliv på sommaren och isfiske eller skridskoturer på vintern. Ekeby-Almby är också känt för sitt vackra eklandskap och sina fina promenadstråk som inbjuder till promenader, motion och friluftsliv. Allt detta samtidigt som ni har stan cirka 10-15 minuter bort!

Välkommen Hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy