Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mårövägen 46, Mårön, Kristinehamn
Typ
Fritidshus
KVM
103.0 kvm
Tomt
1 601 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

DRÖMLÄGE MED FRIKÖPT SJÖLÄGE VID VÄNERN!

Drömmer du också om ett hus med sjöläge, två bryggor, kvällssol och nog många sängplatser för att kunna bjuda hem både vänner och familj? Nu har vi nöjet att kunna erbjuda detta fantastiska vinterbonade fritidshus med friköpt tomt i västläge på fantastiska Mårön 30 minuter utanför Karlstad. Boningshuset är ombyggt och totalrenoverat 1997 och sedan dess har löpande underhåll gjorts. På fastigheten finns ett boningshus och tre nyare gäststugor. Två av gäststugorna har dessutom egna duschrum och en av dem har ett fullt utrustat kök.

Här erbjuds ett boningshus om 103 kvm med tre sovrum i bra storlek, helkaklat duschrum med tvättmöjligheter, vardagsrum, fullt utrustat kök samt ett inglasat uterum med kamin och utsikt över Vänern. Den första gäststugan inrymmer ett fullt utrustat kök, ett duschrum med wc och en stor altan med utekök mot vattnet. Ett trädäck binder ihop de båda husen och emellan finns ett nedsänkt spabad under tak. Fastighetens andra gäststuga har även den ett stort duschrum, eget kylskåp och ett flertal sängplatser. Den lilla gäststugan inrymmer en våningssäng samt ett eget kylskåp. Boningshuset och alla gäststugor värms upp av direktverkande el och har en kompletterande luftvärmepump som främst används som ac under sommarhalvåret. Stort plus för att fiber finns indraget!

Vid den första bryggan finns ett mindre uterum där långa middagarna kan avnjutas i kvällssolen. Den andra bryggan ligger ett stenkast bort och fungerar som vågbrytare. Här finns även plats för båten.

Observera att bryggorna inte ligger inom tomtgränsen för fastigheten. Ett 5-årigt arrendeavtal kommer upprättas mellan köparen och markägaren där köparen erlägger mellan 1500-2000kr/år för nyttjanderätten av bryggorna och båtplats.

Ett fantastiskt hus som måste upplevas på plats. Varmt välkomna att göra en intresseanmälan redan idag!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy