Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lillbacksvägen 2, Svensboda, Norrtälje
Typ
Fritidshus
KVM
42.0 kvm
Tomt
2 529 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Åsa Bonnedahl
Ansvarig mäklare Åsa Bonnedahl

Lättskött sommaridyll

Välkommen till ett ljust och trivsamt fritidshus högt uppe på berget mindre än en timmes bilresa från Stockholm. På en stor, ljus, naturtomt om 2 529 m² med flera plana berghällar finner du en lättskött sommaridyll. På tomten finns flera fruktträd och bärbuskar, trädgårdsland och en mindre grönyta. Här finns många möjligheter, behåll det naturliga och lättskötta eller utveckla tomten efter eget intresse och inspiration. Endast fantasin sätter gränser för vad som är möjligt på denna mycket trevliga tomt. Ett riktigt fin badplats, med brygga, badflotte och liten sandstrand för de minsta finns i Stensjön som ligger tre minuter bort med cykel.

Huvudbyggnadens 42 m² är väl planerade och ger ett komplett boende på en mindre yta. Stig in i den ljusa entrén som direkt leder vidare till matplats och kök i öppen planlösning som andas lättsam sommar. Matplatsen har fönster i tre väderstreck som gör den ljus och välkomnande. Köksdelen är liten men alla kökets funktioner finns där med spis, fläkt, kyl/frys samt diskbänk med kall och varmt vatten. I hjärtat av stugan finns allrummet med en fin öppenspis med Roslagsspisinsats som kulna dagar värmer hela stugan med sin centrala placering. Även allrummet är ljust då rummet har gott om fönster. Sommarkänslan är påtaglig i allrummet och här finns gott om plats för umgänge. Stugan är utrustad med två sovrum där det ena är en rosa dröm med plats för en säng samt med två platsbyggda garderober. Det andra sovrummet har plats för dubbelsäng och en liten skrivhörna, även här finns två platsbyggda garderober. Ett badrum med både duschkabin, förbränningstoalett, varmvattenberedare och tvättställ gör fritidsboendet både enkelt och praktiskt. Sammantaget andas hela stugan lättskött sommar där du själv avgör om du vill njuta av vila eller om kreativiteten leder dig till nya projekt.

På tomten finns två friggebodar på ca 10 m² där den ena idag används som snickarbod och den andra som gäststuga

. En bod med två trädgårdsförråd och ett utedass finns också på fastigheten.

Till bad i Stensjön är det ca 800 m, dit tar det ca 10 minuter att gå eller tre minuter med cykel. Till närmaste busshållplats är det 359 m. Livsmedelsbutik, bensinstation, vårdcentral och restaurang finns i Bergshamra 7 km bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy