Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Karl Paus väg 13, Närsjö, Eskilstuna
Typ
Fritidshus
KVM
36.0 kvm
Tomt
1 052 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Charmigt sommarboende i mysiga Närsjö

För dig som drömmer om ditt alldeles egna smultronställe ges nu tillfälle att förvärva detta charmiga sommarboende i Närsjö. Här erbjuds en tomt om
1 052 kvadratmeter och ett optimalt läge i området med härlig utsikt över natur och glimt över Närsjöfjärden. Fritidshuset är om 36 kvadratmeter och har genomgående charmiga detaljer. Innanför den karismatiska ytterdörren gömmer sig en trivsam punchveranda med exceptionellt ljusinsläpp och rogivande utsikt. Under mindre soliga dagar är detta är den optimala platsen att avnjuta eftermiddagsfikat på! Vidare finns allrum med fönsterpartier i tre väderstreck, ett sovrum med plats för enkelsäng och en praktisk kokvrå. På tomten finner ni även vinterisolerad gäststuga och uthus. Renoveringsbehov föreligger avseende uthus. Till fastigheten hör båtbrygga som ägs gemensamt med två grannfastigheter. Möjlighet till snabbt tillträde!

Närsjö är ett populärt fritidshusområde med anor från 1920-talet med egen badplats med badbrygga samt dansbana. I området finns även en fotbollsplan och en stor studsmatta för barnen. Varje midsommar har samfälligheten ordnat gemensamt midsommarfirande med lotteriet, lekar och dans runt midsommarstången som lockar folk från hela området.

Idag finns sommarvatten från samfällighetsföreningens gemensamma brunn för hushållsbruk och sjövatten för t.ex. bevattning. Under 2022 påbörjades arbetet med kommunalt vatten och avlopp för områdena Sandbankarna, Närsjö, Sandhem, Hyndevad strand och Dalhagen. Grävarbetet i Närsjöområdet beräknas vara klart i oktober med prel. anslutning 2024. Läs mer på Eskilstuna Energi och Miljö https://www.eem.se/privat/vatten-avlopp/utbyggnad-av-va/hyndevad/

Ca 10 minuter till Eskilstuna med bil och bra bussförbindelser, inom promenadavstånd, till tågstationen där tågen Eskilstuna - Stockholm går flera gånger om dagen. Matbutik, pizzeria och gym finns i Skogstorp, några minuter bort med bil och Tuna Park har shoppingmöjligheter samt restauranger.

Läs mer om Närjsö, samfälligheten och allt som händer på https://narsjo.nu/

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy