Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Wirgins väg 9, Närsjö, Eskilstuna
Typ
Fritidshus
KVM
50.0 kvm, biarea 10.0 kvm
Tomt
606 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Rymligt fritidshus i mysiga Närsjö

Välkommen till Wirgins väg 9 och detta mysiga fritidshus. Här får du som köpare möjlighet till omedelbart tillträde, dessutom ingår alla inventarier. Det höga och avskilda läget ger härlig utsikt över åker och skog. Via den nybyggda altanen kommer du in i huset som bjuder på härlig takhöjd med öppet till nock och synliga takbjälkar, samt härligt ljusinsläpp genom fönster i flera väderstreck. Den öppna planlösningen gör att huset upplevs som ljust och rymligt. Intill det fräscha köket finns gott om utrymme för en stor matplats. Allrum med öppen spis och luftvärmepump tillåter mysiga vistelser i stugan även under de ruggigare delarna av året. Allrummet kan med fördel delas av för att på så vis skapa ett avskilt sovrum på entréplan. Det mysiga sovloftet har plats för flera sovplatser. I den separata gäststugan finns plats för övernattande gäster eller de äldre barnen. Här finns även en rymlig vedeldad bastu samt duschrum med separett och tvättmaskin (ej inkopplad). På tomten finns även en fristående altan med sol under dygnets ljusa timmar med plats för loungegrupp. Närsjö är ett populärt fritidshusområde med egen badplats med badbrygga samt dansbana. I området finns även fotbollsplan och studsmatta för barnen. Samfälligheten har även brygga med möjlighet till båtplats.

Under 2022 påbörjades arbetet med kommunalt vatten och avlopp för områdena Sandbankarna, Närsjö, Sandhem, Hyndevad strand och Dalhagen. Grävarbetet i Närsjöområdet beräknas vara klart i oktober med prel. anslutning 2024. Läs mer på Eskilstuna Energi och Miljö https://www.eem.se/privat/vatten-avlopp/utbyggnad-av-va/hyndevad/ Idag finns kommunalt sommarvatten för hushållsbruk och sjövatten för t.ex. bevattning.

Ca 10 minuter till Eskilstuna med bil och bra bussförbindelser, inom kort promenadavstånd, till tågstationen där tågen Eskilstuna - Stockholm går flera gånger om dagen. Matbutik, pizzeria och gym finns i Skogstorp, några minuter bort med bil och Tuna Park har shoppingmöjligheter samt restauranger.

Välkommen hem till din sommaridyll!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy