Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Jans väg 3, Klövsjöfjäll, Klövsjö
Typ
Fritidshus
KVM
50.0 kvm
Tomt
1 231 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen att beställa din fjällstuga från Husverket!

Välkommen att köpa din nybyggda stuga av modell Fjäll 50 från Husverket, nyckelfärdigt till fast pris på en fin tomt med sjöläge i populära Klövsjö Katrina!

Här erbjuds både sjö nära och skidnära läge. Vintertid finns möjlighet till både längdskidåkning och alpin skidåkning i Klövsjöfjälls skidbackar. Skoterleden går dessutom i närheten av tomterna så att skoterturen kan påbörjas direkt från sin egna tomt. Sommartid erbjuder Svartåstjärnen både fiske och varma dagar bad, en ny populär aktivitet på Tjärnen är SUP-paddling. Vintertid går det också att fiska ädelfisk i tjärnen.

Huset kommer levererat i en enda nyckelfärdig husmodul vilket innebär minimal byggtid på plats, inflyttningsklart redan efter en vecka. Huset har en gemensamhetsyta med kök och vardagsrum med en fantastisk panoramautsikt. Huset hart ett sovrum med plats för en dubbelsäng samt ett mysigt loft där ytterligare 4 personer kan sova. Storstugan har generös takhöjd och stora fönster från golv till tak där det finns flera fönstersättningar att välja mellan. En kamin i storstugan säkerställer mysfaktorn under mörka vinterkvällar eller svala Jämtländska sommarnätter. Stugan har ytterligare möjlighet till extrabäddar om en bäddsoffa placeras i storstugan. Ingen fjällstuga utan bastu och även det erbjuder detta designade lilla fjällhus. I badrummet ingå exklusivt kakel och klinker samt kommod, glasväggar i duschutrymmet samt förberedelse för en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Ett fjällhus som har allt trots sina 50m2 i yttermått! Då byggrätten är 160m2 så finns möjlighet att uppföra ytterligare ett hus, eller redan från början välja ett större hus från Husverket med samma totallösning.

Huset köps på ritning, det innebär att ett köpekontrakt skrivs på tomten och ett entreprenadavtal med husleverantören Stern Fastigheter/Husverket. I priset ingår kostnad för tomt, VA och el-anslutning, handläggning /framtagning av samtliga handlingar inför bygglov samt koordination och projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdigt åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut. Kostnader för nybyggnadskarta på 7 500 kr och bygglov på ca 12 000 kr tillkommer.

Framdragning och anslutningsavgift för el och anslutningsavgift till vägföreningen ingår i priset. Detta arbete kommer påbörjas under våren, Kommunalt vatten och avlopp har redan dragits fram och förberetts till respektive tomtgräns. Lägenhetsavgift för anslutning till kommunalt avlopp tillkommer med en kostnad på 49 572 kr och betalas i samband med bygglovsansökan.

Observera att bilderna är renderingar och att de kan avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Stern Fastigheter/Husverket kontakta Thomas Holm VD på Stern Fastigheter 070-22257 40 thomas@husverket.se


Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation med friskluftsventiler dimensionerad för husstorlek. Friskluftsventiler är försedda med damm- och insektsfilter. FTX-system finns som tillval.
EL
Alla El-installationer i husen är genomgående av märket Schneider. LED-Spotlights med dimmer ingår i alla våra modeller enligt ritning. Uttag och strömbrytarknappar är monterade till samtliga utrymmen. El-centralen till hus i form av automatsäkringsskåp med jordfelsbrytare. Mediacentral för tele, TV och data finns som tillval. (Samlingsplats för inkommande kommunikationskablar ingår)
VA
Uponor alternativt Tece vattenrörsystem. Varm- och kallvattendistribution genom fördelarskåp. Varmvattenberedare 80 L med inbyggnadsskåp. Samtliga rördragningar är dolda i konstruktionen.
Uppvärmning
Luftvärmepump och el-radiatorer ingår som standard enligt ritning. Frånluftsvärmepump finns som tillval med vattenburet golvvärmesystem.
Kök
Platsbyggt och färdigmonterat kök speciellt anpassat för varje husmodell. spraymålade köksluckor i valfri färg finns att välja i sortimentet. Rostfria raka kökshandtag. Bänkskiva och stänkskydd i laminat. Diskho i rostfritt stål med blandare. Vitvaror ingår. Flera olika alternativ finns som tillval.
Badrum
Grått klinkergolv & grått kakel 25x40 på väggar . Golvstående snålspolande WC-stol från Gustavsberg. Tvättställsblandare och duschblandare med handdusch och upphängning från Grohe. Porslintvättställ med kommod sa & eldriven handdukstork. Förberedelse för installationsdragning till tvättmaskin och torktumlare. Tätskikt är monterat efter Kiiltos monteringsanvisningar och uppfyller branschreglerna för våtrum. Golvbrunn från Purus.
Bastu
Asp/granpanel i tak och på väggar, två nivåer av bastulavar i asp, grå klinker 30×30 på golv, bastuaggregat med på och avslags funktion på aggregatet, belysning bakom ryggstöd och frisklufts ventil anpassad för bastu.
Listverk
Övergångar mellan tak, vägg och golv samt vid sammanfogningar av moduler har lister.

Allmän information

Pris

3 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

1 231 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

50 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Jans väg 3

Ort

Klövsjö

Kommun

Berg

Taxeringsår

2020

Taxeringsvärde mark

345 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

345 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Taxeringsvärdesbeskrivning

Huset är ännu inte byggt och ingår inte i taxeringsvärdet.

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 3:194

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Fritidshus

Rumsbeskrivning

Planlösning

Entré från husets långsida in i en hall. Rakt fram från hallen ligger badrum och bastu. Till höger är storstugan. Storstugan ligger i öppen planlösning med köket och sträcker sig längs hela gavelns längd. Det är massor av ljusinsläpp via stora fönster i tre riktningar. Till vänster från hallen ligger ett masterbedroom.
En trappa från hallen leder upp till loftet.

Hall
Hall med grå klinkerplattor på golvet, plats för förvaring under trappan.
Badrum
Badrum med bastu, dusch, handfat, WC och integrerad tvättmaskin och torktumlare. Ett fönster i bastun och ett i badrummet. Grå klinker på golvet och grå kakel på väggarna.
Storstuga
Kök och storstuga i öppen planlösning med hög takhöjd. Med många fönster i tre riktningar är storstugan väldigt ljus och fin. Fullt utrustat platsbyggt kök med spraymålade luckor, vitvaror från Whirlpool (uppgradering möjlig).
Storstugan har plats för såväl matgrupp och soffgrupp, kaminen sitter i mitten av rummet mot ytterväggen.
Sovrum 1
Sovrum med plats för fem garderober (finns som tillval), ett fönster mot långsidan samt plats för dubbelsäng.
Sovrum 2 loft
Sovloft med plats för dubbelsäng. 13 kvm golvyta, ej full takhöjd på loftet.

Byggnader

Byggår

2022

Typ av byggnad

Enplans fritidshus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluftsventilation, friskluftsventiler

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Hängrännor och stuprör i plåt

Avlopp

Samfällt avlopp

Vatten

Samfällt vatten

Grund

Isolergrund med fläkt

Typ av uppvärmning

Luftvärmepump

Skick på värmeanläggning

Ny

Ålder på värmeanläggning

Ny

Märke på värmeanläggning

Panasonic

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

Uteplatsbeskrivning

Altan som tillval

Ekonomi

Kommentar

I samfällighet ingår vatten, väghållning och renhållning och avlopp, kostnaden är ca.
Elförbrukningen är en uppskattning.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Väg

6 000 SEK/år

Renhållning

2 000 SEK/år

Elkostnad

20 000 SEK/år

Summa driftkostnad

28 000 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering planeras tillsammans med köparen

Dokument (pdf)

Tomas KRP_FINAL-02.07 Planlösning 50 kvm hus

Länkar

Film

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl