Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK
Adress
Sandhemsvägen 3, Borsökna, Eskilstuna
Typ
Fritidshus
KVM
45.0 kvm
Tomt
1 400 kvm (arrenderätt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vinterbonat fritidshus på hörntomt

Mysigt vinterbonat fritidshus om tre rum och kök i ett plan på föreningsägd mark under avstyckning, där tomten kommer att bli friköpt! Optimal planlösning med en charmig glasveranda, ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och matrum som kan nyttjas som ett extra sovrum samt ett sovrum som rymmer dubbelsäng. På framsidan av huset finns en stor altan, delvis under tak och på tomten finns separat gäststuga om ca 15 kvm samt en stuga inredd med fräscht badrum utrustat med duschkabin, handfat med kommod och förbränningstoalett. Kommunalt V/A, fiber och nya elanslutningar planeras i området. I dagsläget finns egen grävd brunn. Hörntomt med endast granne på en sida och naturområde mittemot. Två grusade uppfarter rymmer flera bilar. Framtida byggrätt om 150 kvm huvudbyggnad samt 40 kvm komplementbyggnad!

Borsökna är ett område under utveckling som bjuder på trygga omgivningar med naturnära läge. För barnfamiljerna finns förskola nära till hands och badplats vid Borsöknasjön inom några meters promenadavstånd. Mycket goda kommunikationer med buss och ca 10 minuter med bil till Tuna Park med alla förnödenheter du behöver såsom restauranger, matbutiker, apotek och shopping.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

1 795 000

Vinterbonat fritidshus

Ja

Antal rum

3 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

2

Tomtareal/mark

1 400 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Säljaren

Tomtbeskrivning

Avstyckningskostnad och lagfartskostnad tillkommer. I dagsläget är tomten på 1300 kvm. Uppskattad tomtstorlek efter avstyckning ca 1300-1400 kvm. D v s ca 100 kvm extra köper man loss från föreningen för totalt ca 275 kr (2,75 kr/kvm) i samband med avstyckning.

Kostnad på ca 180 000 kr för väg i området och ca 200 000 kr för v/a (beroende på tomtstorlek) tillkommer per fastighet. Även detaljplanekostnad tillkommer i samband med bygglov.

Boarea (BOA)

45 kvm

Boareabeskrivning

Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Sandhemsvägen 3

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Fastighetsbeteckning

Hyndevad 22:85, tomt 16

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Fritidshus (Typkod: 225)

Rumsbeskrivning

Entré till huset via altan och en mysig glasveranda med vitmålade väggar.

Till vänster när man kommer in ligger ett matrum med mörkt laminatgolv och vitmålade väggar. I rummet finns platsbyggd förvaring och kyl/frys.

Till höger nås husets arbetskök. Köket har vita köksluckor och vitt kakel över köksbänk. På golvet ligger ett mörkt laminatgolv och väggarna är tapetserade med en ljus tapet. Utrustning i köket är spis samt diskmaskin.

Vardagsrum med härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. I vardagsrummet sitter en luft-luftvärmepump. Rummet har ljust laminatgolv och vitmålade väggar med en fondvägg målad i ljus pistagegrön färg.

Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter bakom draperi. Rummet har ljust laminatgolv och väggar i ljusgrå färg.

I två separata byggnader gästrum och badrum med duschkabin, handfat med kommod samt förbränningstoalett.

Byggnader

Byggår

1935

Typ av byggnad

1-plan

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

Blandat 2-glasfönster och 2-glasisolerfönster. Enkelglas på veranda.

Utvändiga plåtarbeten

Galvaniserad målad plåt

Avlopp

Stenkista

Vatten

Enskilt vatten året om, grävd brunn

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Direktverkande el med luft- luftvärmepump

Stomme

Trä

Fasadtyp

Trä

Bjälklag

Trä

Uteplatsbeskrivning

Stor altan, delvis under tak, med utsikt mot skogsparti

Övriga byggnader

Gäststuga med goda förvaringsmöjligheter.
Stuga med badrum utrustat med dusch, handfat med kommod, varmvattenberedare och förbränningstoalett.

Ekonomi

Kommentar

Kostnaden för el avser även uppvärmning. Posten vatten och avlopp avser latrintömning.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

1 260 SEK/år

Renhållning

2 856 SEK/år

Årlig elförbrukning

15 500 kWh/år

Elkostnad

25 700 SEK/år

Försäkringskostnad

3 500 SEK/år

Försäkringsinformation

Länsförsäkringar

Summa driftkostnad

33 316 SEK/år

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Grusad uppfart som rymmer 2 bilar samt grusad uppfart med plats för 1 bil

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 25/2 2022

Energiprestanda, primärenergital

296 kWh/m²

Energiklass

G

Dokument (pdf)

Detaljplan Energideklaration

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy