Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
7 500 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Propusvägen 5, Storhogna, Vemdalen
Typ
Fritidshus
KVM
140.0 kvm, biarea 10.0 kvm
Tomt
1 275 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen hem till Solbacken!

Fint läge på Solbacken i Storhogna med fantastisk utsikt.

På Solbacken kommer ett stort modernt fjällhus med bred svartmålad träfasad i limträ att trona. Med tre sovrum på markplan och ytterligare ett stort utrymme på loftet ryms det stora sällskapet eller familjen här. Husets hjärta är storstugan på drygt 30 kvm och med 5,5 meters takhöjd upp till nocken. Med gott om plats för både soffgrupp och matgrupp i storstugan är det den optimala platsen att spendera tiden på då man inte är utomhus. Köket ligger vid sidan av storstugan och den öppna planlösningen skapar förutsättning för att vara många som umgås. Köket kommer från Epoq och är fullt utrustat med allt du behöver för att laga härliga middagar åt släkt och vänner.

Huset blir påkostat med genomgående högkvalitativa ytskikt, 1-stavs ekparkett och klinker på golven och liggande laserad träpanel på väggarna och i tak. Det blir inbyggda spotlights i storstuga, kök, hall, badrum och bastu. Inbyggda högtalare och plejdsystem går att få som tillval.

Efter en dag på fjället, oavsett om den spenderats på skidor eller med vandringskängor, så är det avkopplande att bada bastu, äta en god middag med Storhognafjället som fond, för att sedan krypa upp i soffan och fortsätta njuta av utsikten med en brasa sprakandes i kaminen.

På loftet finns det plats för ett allrum åt de yngre där de kan dra sig undan för att spela spel eller titta på en film. Det går också att skapa två mindre sovrum om man vill få plats med fler sovplatser.

Från Solbacken är det när snötillgången är tillräcklig möjligt att glida till och från alpinskidåkningen via ett anslutningsspår.

När skidsäsongen är över bjuder området på andra aktiviteter såsom cykling, fiske, golf, vandring och bärplockning. På den härliga altanen som sträcker sig runt hela huset kan du spendera soliga dagar och kvällar året runt.

Garage eller skidförråd är möjligt som tillval.

Ytskikten går att byta ut mot likvärdiga ytskikt. Byts de mot dyrare typ erläggs mellanskillnaden av köparen.
Det som står i objektsbeskrivningen ingår i priset, tillval om möjliga faktureras separat. .
Renderingarna på huset är dataproducerade och färdigt resultat kan komma att avvika från dem.

Fotografierna och 3D-modellen är gjord i ett hus byggt av samma byggfirma, SP Fastighetsinvest AB. Observera att bygget som planeras nu avviker från fotografierna både avseende ytskikt och planlösning.

Kartlänk till fastigheten finner du här (kopiera hela adressen och klistra in i URLen):
https://www.hitta.se/kartan!~62.50206,14.12250,17z/tr!i=kH9Zb3SN/tileLayer!l=1/realestate!a=1!l=62.50204:14.12270?usergeo=1

Inför kontraktsskrivning upprättas detaljerad materialspecifikation som biläggs köpekontraktet, där specificeras allt i husets utförande enligt köparens önskemål.

Beställs huset under januari månad kan det stå klart till september 2022.

Allmän information

Pris

7 500 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Beställs huset under januari kan det färdigställas i september 2022

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

1 275 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

ca 140 kvm

Boareabeskrivning

Den faktiska boarean är beroende av hus planlösningen görs. I exempelritningen som ligger under dokument är BOA ca 140 kvm sammanlagt.

Biarea (BIA)

10 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Propusvägen 5

Ort

Vemdalen

Kommun

Berg

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

442 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

442 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 5:715

Objektskategori

Fritidshus

Rumsbeskrivning

Planlösning:
Entré från husets gavel in i en ljus hall försedd med garderober. Till höger ligger badrum med dusch. Efter hallen till vänster ligger först teknikrum och sedan det stora badrummet som även inrymmer bastu. Rakt fram från hallen når du husets hjärta och medelpunkt, storstuga med öppet upp till nock. Här bjuds oblyg utsikt mot Storhognafjället och omgivningarna. I storstugan finns kamin från Contura vid trappan upp till loftet. Kaminen kan placeras enligt köparens önskemål. I öppen anslutning till storstugan ligger köket som har gott om förvaring i skåp från Epoq med vackra luckor av typ svart ek och inbyggd diskmaskin. Från köket tar du dig via altandörr ut till husets altan.

På andra sidan allrummet ligger masterbedroom som har fönster i två riktningar och altandörr till husets framsida. Sovrummet har vacker utsikt i ner över Utsikten. Vägg i vägg ligger en klädkammare. Ytterligare två sovrum ligger mot husets entrésida. Husets loft kan användas som ett extra allrum eller som ett fjärde sovrum.

I priset ingår platsmålad panel från Baseco, 170 x 18 mm på väggar och 145 x 15 mm i tak. Laserad med Nordsjö Flourish i önskad kulör.

Hall
Hall med stor garderob, klinker på golvet. Offerdalsskiffer möjligt som tillval.
Storstuga
Storstuga med gott om plats för umgänge, här finns panoramafönster mot utsikten och generös takhöjd ända upp till nock. Altandörr ut till husets framsida. Öppen planlösning mot köket.
Kök
Köket har fönster i två riktningar, det är fullt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, mikro och kyl/frys från Electrolux, köksskåp från Epoq.
Masterbedroom
Plats för dubbelsäng och garderober, fönster och altandörr ut till husets framsida.
Sovrum 2
Sovrum med plats för dubbelsäng.
Sovrum 3
Sovrum med plats för våningssäng.
Badrum/bastu
Badrum med WC, tvättställ, duschkabin och bastu med glasdörr. Kakel på väggarna, klinker på golvet. Offerdalsskiffer möjligt som tillval.
WC
WC, tvättställ. Kakel på väggarna, klinker på golvet. Offerdalsskiffer möjligt som tillval.
Tvättstuga/teknikrum
Tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp från Electrolux, garderob, tvättställ och arbetsbänk, klinker på golvet. Offerdalsskiffer möjligt som tillval.
Loftvåning
En trappa leder upp till loftet. Glasräcke i trappa och på loftet är möjligt som tillval.
Loftvåning med snedtak med plats för lite soffgrupp eller dubbelsäng. Möjligt att inreda till ett eller två stängbara rum som tillval.

Exempelritning ligger runder dokument.

Byggnader

Byggår

2022

Typ av byggnad

1 plan med loft

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten till golvvärme

Skick på värmeanläggning

Ny

Ålder på värmeanläggning

Ny

Märke på värmeanläggning

Nibe

Stomme

Trä

Fasadtyp

Liggande limträpanel

Bjälklag

Trä

Övriga byggnader

Garage eller skidförråd är möjligt som tillval. Byggrätt finns på tomten för upp till 60 komplementbyggnad, garage eller förråd.

Byggnadskommentar

Huset är inte byggt.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 000 SEK/år

Väg

4 000 SEK/år

Renhållning

2 000 SEK/år

Elkostnad

18 000 SEK/år

Summa driftkostnad

29 000 SEK/år

Dokument (pdf)

Exempelritning Propusvägen 5

Länkar

3D-modell
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta