Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stora Uttervik 10, Uttervik, Nyköping
Typ
Tomt
Tomt
2 214 kvm (friköpt)

Nybyggd villa med närhet till vacker skärgård

Varmt välkomna till denna nybyggda villa vid populära Uttervik! Nu finns chansen att förvärva ett toppläge med stora möjligheter att skapa ett boende helt efter egna preferenser. Öppen och social planlösning med fantastiskt ljusinsläpp och fin utsikt mot omkringliggande natur och hav. Vid den lilla marinan nedanför huset finns det i möjlighet för båtplats. Efter en kort cykeltur nås även ett mycket trevligt och barnvänligt havsbad alldeles i närheten. Huset har en ljus och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och allrum och här finns även en värmande braskamin. Vidare finner ni praktisk groventré, två rofyllda sovrum samt rymligt badrum. Villan har en storlek om 195 kvadratmeter varav 119 kvm är inrett.

Här lever ni på en plats med historiska anor då Stora Uttervik är Sörmlands sydligaste gård belägen vid Bråvikens norra strand, ett av två säterier i Tunabergs socken. Säteriet har tillhört både släkterna Ryding, Gyllenstierna, Bjelke och Skytte varpå det återgick till kronan under 1700-talet. Vid Uttervik finns en fantastisk skärgårdsmiljö vilken erbjuder allt från fina sträckor för kustfiske till vackra vandringsleder längs Sörmlandsleden. För den jakt och fiskeintresserade finns det möjlighet att ingå i gårdens jaktlag. Vid koppartorp finner ni även Simonsbergets naturreservat med flera populära klätterleder.

För den om exempelvis önskar skapa ett framtida generationsboende finns möjlighet att förvärva de två grannfastigheterna varav den ena är bebyggd med en villa i samma utförande, vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.Varmt välkomna att boka er plats för visning via vår hemsida!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy