Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Jans väg 3, Klövsjöfjäll, Klövsjö
Typ
Fritidshus
KVM
60.0 kvm
Tomt
1 231 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen att beställa din fjällstuga från Husverket!

Välkommen att köpa din nybyggda stuga av modell Fjäll 60 från Husverket nyckelfärdigt till fast pris på en fin tomt med sjöläge i Klövsjö Katrina!

Här erbjuds både sjönära och skidnära läge. Vintertid finns möjlighet till både längdskidåkning och alpin skidåkning i Klövsjö skidområdes skidbackar. Skoterleden går i närheten av tomterna. Sommartid erbjuder Svartåstjärnen både fiske och varma dagar bad, en ny populär aktivitet på Tjärnen är SUP-paddling. Vintertid går det också att fiska i tjärnen.

Huset kommer att uppföras 1-plansmodell med stor gemensamhetsyta och två sovrum. Storstugan har generös takhöjd och stora fönster från golv till tak och fönster högt upp på gaveln. En kamin i storstugan säkerställer mysfaktorn på mörka vinterkvällar eller svala Jämtländska sommarnätter. Stugan har två sovrum med möjlighet till 4 sovplatser plus eventuella extrabäddar i bäddsoffa.

Ett hus att trivas i såväl vinter som barmarkssäsong!

Huset köps på ritning, det innebär att ett köpekontrakt skrivs på tomten och ett entreprenadavtal med husleverantören Fritidsvillan/Husverket. Priset är för nyckelfärdigt hus och det ingår kostnad för tomt, VA och el-anslutning, handläggning /framtagning av samtliga handlingar inför bygglov samt koordination och projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdigt åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut. Kostnader för nybyggnadskarta på 7 500 kr och bygglov på ca 12 000 kr tillkommer.

Möjlighet att välja annan husmodell från Husverket finns.

Framdragning och anslutningsavgift för el och anslutningsavgift till vägföreningen ingår i priset. Under sommar/höst 2021 kommer kommunalt vatten och avlopp dras fram till respektive tomtgräns. Lägenhetsavgift för anslutning till kommunalt avlopp tillkommer med en kostnad på 49 572 kr.

Observera att bilderna är renderingar och att de kan avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Fritidsvillan/Husverket kontakta Thomas Holm VD på Fritidsvillan 070-22257 40 thomas@fritidsvillan.se


Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation med friskluftsventiler dimensionerad för husstorlek. Friskluftsventiler är försedda med damm- och insektsfilter. FTX-system finns som tillval.
EL
Alla El-installationer i husen är genomgående av märket Schneider. LED-Spotlights med dimmer ingår i alla våra modeller enligt ritning. Uttag och strömbrytarknappar är monterade till samtliga utrymmen. El-centralen till hus i form av automatsäkringsskåp med jordfelsbrytare. Mediacentral för tele, TV och data finns som tillval. (Samlingsplats för inkommande kommunikationskablar ingår)
VA
Uponor alternativt Tece vattenrörsystem. Varm- och kallvattendistribution genom fördelarskåp. Varmvattenberedare 80 L med inbyggnadsskåp. Samtliga rördragningar är dolda i konstruktionen.
Uppvärmning
Luftvärmepump och oljefyllda el-radiatorer ingår som standard enligt ritning. Frånluftsvärmepump finns som tillval med vattenburet golvvärmesystem.
Kök
Platsbyggt och färdigmonterat kök speciellt anpassat för varje husmodell. spraymålade köksluckor i valfri färg finns att välja i sortimentet. Rostfria raka kökshandtag. Bänkskiva och stänkskydd i laminat. Diskho i rostfritt stål med blandare. Vitvaror ingår. Flera olika alternativ finns som tillval.
Badrum
Grått klinkergolv & grått kakel 25x40 på väggar . Golvstående snålspolande WC-stol från Gustavsberg. Tvättställsblandare och duschblandare med handdusch och upphängning från Grohe. Porslintvättställ med kommod sa & eldriven handdukstork. Förberedelse för installationsdragning till tvättmaskin och torktumlare. Tätskikt är monterat efter Kiiltos monteringsanvisningar och uppfyller branschreglerna för våtrum. Golvbrunn från Purus.
Bastu
Asp/granpanel i tak och på väggar, två nivåer av bastulavar i asp, grå klinker 30×30 på golv, bastuaggregat med på och avslags funktion på aggregatet, belysning bakom ryggstöd och frisklufts ventil anpassad för bastu.
Listverk
Övergångar mellan tak, vägg och golv samt vid sammanfogningar av moduler har lister.

Allmän information

Pris

3 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

1 231 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

60 kvm

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Gatuadress

Jans väg 3

Ort

Klövsjö

Kommun

Berg

Taxeringsår

2020

Taxeringsvärde mark

345 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

345 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Taxeringsvärdesbeskrivning

Huset är ännu inte byggt och ingår inte i taxeringsvärdet.

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 3:194

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Fritidshus

Rumsbeskrivning

Planlösning

Entré från husets långsida in i en hall. Till höger från hallen ligger badrum och bastu. Till vänster är storstugan. Storstugan ligger i öppen planlösning med köket och sträcker sig längs hela gavelns längd. Det är massor av ljusinsläpp via stora fönster i tre riktningar. Rakt fram från hallen ligger två sovrum, ett mindre med plats för enkelsäng eller våningssäng samt ett större masterbedroom.

Hall
Hall med grå klinkerplattor på golvet, plats för två inbyggda garderober (finns som tillval).
Badrum
Badrum med bastu, dusch, handfat, WC och integrerad tvättmaskin och torktumlare. Ett fönster i bastun och ett i badrummet. Grå klinker på golvet och grå kakel på väggarna.
Storstuga
Kök och storstuga i öppen planlösning med hög takhöjd. Med många fönster i tre riktningar är storstugan väldigt ljus och fin. Fullt utrustat platsbyggt kök med spraymålade luckor, vitvaror från Whirlpool (uppgradering möjlig).
Storstugan har plats för såväl matgrupp som soffgrupp, kaminen sitter i mitten av rummet mot ytterväggen.
Sovrum 1
Sovrum med plats för två garderober (finns som tillval), ett fönster mot långsidan samt plats för enkelsäng eller våningssäng.
Sovrum 2
Sovrum med plats för två garderober (finns som tillval), ett fönster mot långsidan samt plats för dubbelsäng.
Huset har genomgående stående träpanel från Norrlandsträ på väggarna och i taket, vit som standardutförande, kulörer som tillval. Där det är 1-stavs ekparkett på golven.

Byggnader

Byggår

2022

Typ av byggnad

Enplans fritidshus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluftsventilation, friskluftsventiler

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Hängrännor och stuprör i plåt

Avlopp

Samfällt avlopp

Vatten

Samfällt vatten

Grund

Isolergrund med fläkt

Typ av uppvärmning

Luftvärmepump

Skick på värmeanläggning

Ny

Ålder på värmeanläggning

Ny

Märke på värmeanläggning

Panasonic

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

Uteplatsbeskrivning

Altan som tillval

Ekonomi

Kommentar

I samfällighet ingår vatten, väghållning och renhållning och avlopp, kostnaden är ca.
Elförbrukningen är en uppskattning.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Väg

6 000 SEK/år

Renhållning

2 000 SEK/år

Summa driftkostnad

26 000 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering planeras tillsammans med köparen

Länkar

Film Film

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl