Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Totalentreprenad till fast pris!, Klövsjö Katrina, Klövsjö
Typ
Fritidshus
KVM
95.0 kvm
Tomt
1 231 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen att beställa din fjällstuga från Husverket!

Slipp budgivning, köp ditt fjällboende på ritning till fast pris!

Välkommen att köpa din nybyggda stuga av modell Fjäll 95 från Husverket nyckelfärdigt till fast pris på en fin tomt med sjöläge i Klövsjö Katrina!

Här erbjuds både sjönära och skidnära läge. Vintertid finns möjlighet till både längdskidåkning och alpin skidåkning i Klövsjö skidområdes skidbackar. Skoterleden går i närheten av tomterna. Sommartid erbjuder Svartåstjärnen både fiske och varma dagar bad, en ny populär aktivitet på Tjärnen är SUP-paddling. Vintertid går det också att fiska i tjärnen.

Huset kommer att uppföras 1-plansmodell med stor gemensamhetsyta och tre sovrum. Storstugan har generös takhöjd och stora fönster från golv till tak och fönster högt upp på gaveln. En kamin mitt i storstugan säkerställer mysfaktorn på mörka vinterkvällar eller svala Jämtländska sommarnätter. Stugan har tre sovrum med möjlighet till 6 sovplatser. Storstugan och masterbedroom kommer att ha fin utsikt mot Klövsjöfjälls skidbackar.

Ett hus att trivas i såväl vinter som barmarkssäsong!

Huset köps på ritning, det innebär att ett köpekontrakt skrivs på tomten och ett entreprenadavtal med husleverantören Fritidsvillan/Husverket. Priset är för nyckelfärdigt hus och det ingår kostnad för tomt, VA och el-anslutning, handläggning /framtagning av samtliga handlingar inför bygglov samt koordination och projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdigt åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut. Kostnader för nybyggnadskarta och bygglov tillkommer.

Möjlighet att välja annan husmodell från Husverket finns.

Framdragning och anslutningsavgift för el och anslutningsavgift till vägföreningen ingår i priset. Under sommar/höst 2021 kommer kommunalt vatten och avlopp dras fram till respektive tomtgräns. Lägenhetsavgift för anslutning till kommunalt avlopp tillkommer med en kostnad på 49 572 kr.

Observera att bilderna är renderingar och att de kan avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Fritidsvillan/Husverket kontakta Thomas Holm VD på Fritidsvillan 070-22257 40 thomas@fritidsvillan.se


Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation med friskluftsventiler dimensionerad för husstorlek. Friskluftsventiler är försedda med damm- och insektsfilter. FTX-system finns som tillval.
EL
Alla El-installationer i husen är genomgående av märket Schneider. LED-Spotlights med dimmer ingår i alla våra modeller enligt ritning. Uttag och strömbrytarknappar är monterade till samtliga utrymmen. El-centralen till hus i form av automatsäkringsskåp med jordfelsbrytare. Mediacentral för tele, TV och data finns som tillval. (Samlingsplats för inkommande kommunikationskablar ingår)
VA
Uponor alternativt Tece vattenrörsystem. Varm- och kallvattendistribution genom fördelarskåp. Varmvattenberedare 80 L med inbyggnadsskåp. Samtliga rördragningar är dolda i konstruktionen.
Uppvärmning
Luftvärmepump och oljefyllda el-radiatorer ingår som standard enligt ritning. Frånluftsvärmepump finns som tillval med vattenburet golvvärmesystem.
Kök
Platsbyggt och färdigmonterat kök speciellt anpassat för varje husmodell. spraymålade köksluckor i valfri färg finns att välja i sortimentet. Rostfria raka kökshandtag. Bänkskiva och stänkskydd i laminat. Diskho i rostfritt stål med blandare. Vitvaror ingår. Flera olika alternativ finns som tillval.
Badrum
Grått klinkergolv & grått kakel 25x40 på väggar . Golvstående snålspolande WC-stol från Gustavsberg. Tvättställsblandare och duschblandare med handdusch och upphängning från Grohe. Porslintvättställ med kommod sa & eldriven handdukstork. Förberedelse för installationsdragning till tvättmaskin och torktumlare. Tätskikt är monterat efter Kiiltos monteringsanvisningar och uppfyller branschreglerna för våtrum. Golvbrunn från Purus.
Bastu
Asp/granpanel i tak och på väggar, två nivåer av bastulavar i asp, grå klinker 30×30 på golv, bastuaggregat med på och avslags funktion på aggregatet, belysning bakom ryggstöd och frisklufts ventil anpassad för bastu.
Listverk
Övergångar mellan tak, vägg och golv samt vid sammanfogningar av moduler har lister.

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

1 231 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Taxeringsinformationen

Boarea (BOA)

95 kvm

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Gatuadress

Totalentreprenad till fast pris!

Ort

Klövsjö

Taxeringsår

2020

Taxeringsvärde mark

344 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

344 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Taxeringsvärdesbeskrivning

Huset är ännu inte byggt och ingår inte i taxeringsvärdet.

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 3:194

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Fritidshus

Rumsbeskrivning

Planlösning

Entré från husets långsida in i en hall. Till vänster från hallen ligger badrum och bastu. Till höger är storstugan. Storstugan ligger i öppen planlösning med köket och sträcker sig längs hela gavelns längd. Det är massor av ljusinsläpp via stora fönster i tre riktningar. Rakt fram från hallen ligger tre sovrum, två mindre med plats för enkelsäng eller våningssäng samt ett större masterbedroom.

Hall
Hall med grå klinkerplattor på golvet, plats för två inbyggda garderober (finns som tillval).
Badrum
Badrum med bastu, dusch, handfat, WC och integrerad tvättmaskin och torktumlare. Ett fönster i bastun och ett i badrummet. Grå klinker på golvet och grå kakel på väggarna.
Storstuga
Kök och storstuga i öppen planlösning med hög takhöjd. Med många fönster i tre riktningar är storstugan väldigt ljus och fin. Fullt utrustat platsbyggt kök med spraymålade luckor, vitvaror från Whirlpool (uppgradering möjlig).
Storstugan har plats för såväl matgrupp som soffgrupp, kaminen sitter i mitten av rummet mot ytterväggen.
Sovrum 1
Sovrum med plats för två garderober (finns som tillval), ett fönster mot långsidan samt plats för enkelsäng eller våningssäng.
Sovrum 2
Sovrum med plats för två garderober (finns som tillval), ett fönster mot långsidan samt plats för enkelsäng eller våningssäng.
Sovrum 3
Sovrum med plats för fyra garderober (finns som tillval), stora fönster mot husets lånsida samt plats för dubbelsäng.
Huset har genomgående stående träpanel från Norrlandsträ på väggarna och i taket, vit som standardutförande, kulörer som tillval. Där det är 1-stavs ekparkett på golven.

Byggnader

Byggår

2022

Typ av byggnad

Enplans fritidshus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluftsventilation, friskluftsventiler

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Hängrännor och stuprör i plåt

Avlopp

Samfällt avlopp

Vatten

Samfällt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Isolergrund med fläkt

Typ av uppvärmning

Luftvärmepump

Skick på värmeanläggning

Ny

Märke på värmeanläggning

Panasonic

Stomme

Trä

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

Uteplatsbeskrivning

Altan som tillval

Ekonomi

Kommentar

I samfällighet ingår vatten, väghållning och renhållning och avlopp, kostnaden är ca.
Elförbrukningen är en uppskattning.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Väg

6 000 SEK/år

Renhållning

2 000 SEK/år

Summa driftkostnad

26 000 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering planeras tillsammans med köparen

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Varmt välkommen till genuina, natursköna Klövsjö!
Klövsjös alpina skidbackar har ett uppdaterat snökanonsystem som möjliggör tidig öppning på förvintern. Här åker du skidor med storslagen milsvid utsikt över mot Klövsjö by och ända bort till Oviksfjällen. Här erbjuds varierad skidåkning och svårhetsgrad, både skidbackar som erbjuder enkel familjevänlig skidåkning som utmanande åkning i flera svarta backar, världscupen i slalom hölls här på 80-talet!
Solbacken kopplar samman Klövsjöfjälls skidbackar med Storhognas skidbackar, den går från Klövsjötoppen till Storhogna.
För längdåkning finns två alternativ, ett elljusspår på omkring 3 km, det utgår från Lars väg bakom hotellet. För mer variation och möjlighet till längre skidturer tar man Klövsjö expressliften till Klövsjötoppen och ansluter där till spåret som går ner till spårcentralen i Storhogna. Härifrån går det att åka längdskidor ända till Björnrike.
Klövsjö by har flera trevliga restauranter och eget ölbryggeri och stenugnsbageri. På sommaren kan du fiska och paddla i sjön som ligger i dalen mellan byn och anläggningen.
I Storhogna, som ligger nästgårds, finns barnvänlig åkning och fantastiska vyer. Här finns även Storhogna Spa och det nya M-huset med bowling, mat, gym och butiker.
Storhogna
Storhogna är något för dig som vill njuta alla årstider och har en faiblesse för svenska fjällen och dess lugn men även vill njuta av god mat, spa eller behandlingar. Du har en bekväm access rakt upp på kalfjället där du om sommaren kan vandra, på hösten plocka hjortron och om vintern åka skidor.
Vemdalsskalet
Vemdalsskalet är den största anläggningen med fyra bekväma 6-stols expressliftar. Här bjuds varierad åkning för hela familjen. Hovdefjället har åkning i alla svårhetsgrader. Här finns drygt 20 nedfarter för alla. Även här finns det ett barnland med en säker expresslift för de minsta och det även möjlighet till barnpassning. Det finns ett torg på Vemdalsskalet med en genuin fjällkänsla. Här finner du restauranger och nöjen samt butiker.
Björnrike
Fortsätter du förbi Vemdalens by som även den har utbud av restauranter, butiker och skiduthyrning etc. kommer du mot Björnrike, som kan stoltsera med Sveriges längsta sittlift! Uppe på toppen har du en fantastisk utsikt över fjällen som i sig är en upplevelse. Björnrike har riktigt långa fina backar för alla att njuta av; bredvid ett tuffare alternativ finns alltid ett lättsammare alternativ.

Länkar

Film Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl