Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Movägen 1, Salbäcksheden, Sälen, Malung
Typ
Fritidshus
KVM
110.0 kvm
Tomt
1 333 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Parhus på Movägen 1, Hundfjället!

På hemtrevliga Salbäcksheden finns nu detta parhus till salu med otroliga möjligheter antingen för att hyra ut eller för att vistas i själv! Beläget knappt 2 kilometer från Hundfjällets anläggning och mindre än 10 minuter från Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport. På Movägen 1 har vardera del av huset storstuga med öppen spis och öppen planlösning till kök. Badrummet har bastu samt torkskåp och det finns två sovrum med totalt 6 bäddar i våningssängar per del.

Hundfjället vars skidområde inom de närmaste åren förväntas utvecklas enormt i strävan mot en internationell fjällresorten i toppklass ger stora möjligheter även i framtiden för fastigheter som Movägen 1. Nya SkiStar Lodge byggs centralt på torget och härifrån tar man sig både till alla skidbackar men också till restauranger och nöjen.

Missa inte den förinspelade Videovisningen!

Uthyrd via Rehnbergs med bra bokningsläge och beläggning. Båda delarna har varit uthyrda med intäkter brutto på cirka 219.000kr (vinter) + 50.000kr (sommar) vilket ger en ägare utbetalt cirka 153.000 (vinter) + 50.000 (sommar, då detta gjorts i egen regi.) Inför säsongen 2021/2022 samtliga veckor uthyrda per 2021-12-20 förutom v4, v14, v15 och v16 (påskveckorna). V14, v15, v16 är blockade för ägarbrukning. Om detta inte önskas av en köpare är går de att lägga för uthyrning igenom sannerligen bra intäkter då dessa veckor klassas som högsäsongsveckor. Beräknade intäkter denna säsong med veckorna ovan EJ bokade är 178 700kr varav 125 000kr betalas ut till en ägare per månadernas slut.

Bokningsläget går att följa här https://tandadalen.com/prislistor-salen/prislista-vinter-salen/
Avtalet kan sägas upp efter säsongen 2021/2022.

Fastigheten har enligt detaljplan en byggrätt på 120kvm. Utöver detta skulle säkerligen attefallsregeln, tillbyggnadsregeln och en mindre avvikelse kunna tillämpas i överenskommelse med kommunen. Är detta av intresse och viktigt för en köpare är det dock alltid på dennes ansvar att kontrollera vidare byggrätter.

För mer information och visning, kontakta Ronja!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy