Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Utsiktsbacken 44, Storhogna, Berg
Typ
Fritidshus
KVM
0.0 kvm
Tomt
1 026 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Bo på toppen, högst upp på Utsiktsbacken

Ski in ski out högst upp på Utsiktsbacken i Storhogna.

Längst upp på Utsikten i Storhogna ligger detta påkostade hus på 140 kvm. Från parkeringen till huset leder en trappa upp till altanen som går runt hela huset, exteriört är huset beklätt med bred svartlaserad limträpanel. Huset går i mörk färgskala även interiört vilket ger härlig lodgekänsla. Storstugan har stora fönster med fantastisk utsikt, takhöjd på 5,5 meter upp till nocken. Här finns matgrupp, soffhörna vid kaminen och ett stort kök för livsnjutare med vinkyl, kylskåp med ismaskin samt spishäll med fläkt och utsikt, även här har du fantastisk utsikt. Den helglasade altandörr tar dig ut på den generösa och soliga altanen.

På husets entrésida, skyddat från insyn av huset och kringliggande skog finns en lyxig jacuzzi som är inbyggd i altanen.

Det finns tre sovrum; ett masterbedroom i en egen del av huset med tillhörande walk in closet, sedan ytterligare ett rymligt sovrum med dubbelsäng och slutligen ett sovrum på loftet möblerat med våningssäng. Extra sovplatser är möjligt att ordna genom att ställa bäddsoffa i loungen på loftet.
Gemensamhetsytorna är stora och ombonade; storstugan på markplan har soffa och bord samt matgrupp. I loungen på loftet finns två fåtöljer med ett litet bord. Överallt har du den fantastiska utsikten över Storhogna genom de stora fönsterna.

Huset är genomgående påkostat med genomgående högkvalitativa ytskikt, 1-stavs mörk ekparkett och Offerdalsskiffer eller klinker på golven. Bred, liggande brunlaserad träpanel på väggarna, en något smalare träpanel i taken ger en livfull känsla. Det är inbyggda spotlights i storstuga, kök, hall, badrum och bastu samt i fönsternischer.

Endast några hundratal meter bort ligger skidbacken och längdspåret korsar pisten en bit ned i backen. För att komma till alpinåkningen går du längs med Utsiktsbacken, passerar tre tomter och sedan skråar du in i backen. För att komma tillbaks efter skidåkning tar du backe nr 16 i Storhogna, Söderbacken, strax efter trädgränsen åker du höger och når strax trappan ned till din fjälldröm.

Välkommen in på 3Dvisningen. Kontakta mäklaren för frågor och för att boka visning. Endast exklusiva visningar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy