Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
325 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Plommonstigen 3, Larvi, Landskrona
Typ
Fritidshus
KVM
35 kvm
Tomt
580 kvm (arrenderätt)
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig koloni med fantastisk tomt på Larvi koloniområde!

Bakom den röda träfasaden finns denna charmiga kolonistuga på 35 kvm med indragen el & vatten med närhet till risficka och parkering precis utanför kolonin. Interiört bjuds det på öppna ytor med rymligt kök och utrymme för att kunna duka upp långbord om vädret skulle svika. Nuvarande ägare har öppnat upp väggen mot verandadelen där fönsterpartierna släpper in underbart ljusinsläpp.
På tomten finns en extra byggnad på ca 13 kvm fördelat på redskapsförråd samt en separat del med utrymme för mulltoalett, dusch och garderober.
Tomten är fantastiskt välplanerad med flera olika rum och detaljer med vackra blommor som till exempel Leonardo da Vinci ros, häckar av murgröna, hortensia buske, äppelträd, körsbärsträd och välklippt häck längs med tomtgränsen samt underbara uteplatser i flera väderstreck. Tomten angränsar endast i norr till två andra kolonier och är belägen på fritt läge med gång-och cykelbana runt omkring.
Kolonin överlåts inklusive redskap och inventarier med undantag för några personliga saker. Som köpare måste du vara bosatt i Landskrona kommun.
Välkomna på visning!

Allmän information

Pris

325 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2

Tomtareal/mark

580 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Mätning

Boarea (BOA)

35 kvm

Boareabeskrivning

Kolonistuga på 35 kvm och en extra byggnad med redskapsförråd, toalett, dusch samt förvaring på 13 kvm totalt.

Areauppgift enligt

Mätning

Gatuadress

Plommonstigen 3

Ort

Landskrona

Kommun

Landskrona

Fastighetsbeteckning

Larvi Koloniområde

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Fritidshus (Typkod: 225)

Rumsbeskrivning

Underbar koloni med liggande röd träfasad belägen på Larvi koloniområde med fritt läge på koloniområdet och endast två kolonier som angränsar till tomtens norra sida - i övrigt gång-och cykelbana. Den stora tomten på 580 kvm är mycket välplanerad & välskött med gröna rum och trevliga uteplatser i flera väderstreck. På tomten finns bland annat en insynsskyddad uteplats med trädäck omringad med vacker häck av murgröna. Leonardo da Vinci ros, hortensia buske, äppelträd, körsbärsträd och välklippt häck längs med tomtgränsen är ytterligare några inslag på den fantastiska tomten!
Interiört i kolonistugan bjuds det på öppen planlösning då nuvarande ägare öppnat upp väggen mot verandadelen med de stora fönsterpartierna ut mot den mysiga tomten. Ytorna i kök samt den tillbyggda verandan är väl tilltagna vilket lämnar flera möjligheter att inreda interiört enligt sin egen smak och behov. På tomten finns även en extra byggnad på 13 kvm fördelat på redskapsförråd samt en separat del med utrymme för mulltoalett (separetta), dusch och garderober.
Missa inte chansen att förlänga sommaren på mysiga Larvi!

Byggnader

Byggår

Mitten av 1900-talet

Utförda renoveringar

Fönsterna i verandadelen byttes ca 2015.
Nytt innertak samt yttertak 2019 i verandadelen.
Ny varmvattenberedare 2018.

Typ av byggnad

Koloni

Fönster

1-glasfönster, 3mm

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Plintar

Fasadtyp

Liggande träpanel

Uteplatsbeskrivning

Tomten erbjuder flera olika underbara uteplatser i alla väderstreck.

Övriga byggnader

Extra byggnad med redskapsförråd, toalett, dusch samt förvaring på 13 kvm totalt.

Ekonomi

Kommentar

Total elkostnad = nät, handel, energiskatt, moms samt årsabonnemang.

Arrende kostnad

4 284 SEK/år

Arrende till och med

2026-12-31

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Elkostnad

5 500 SEK/år

Summa driftkostnad

5 500 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats finns i anslutning till koloni.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Beskrivning

Övrigt

Besök gärna Larvi Koloni & Fritidsförenings hemsida http://www.larvi.se/ för mer information.

Områdesbeskrivning

Väster är en mycket trevlig och populär stadsdel i Landskrona som kantas av gröna omgivningar med närhet till blått hav och parker. Stadsdelen består till största del av flerfamiljshus och praktiskt belägna skolor som Albanoskolan och Svarvarens förskola. Ett stenkast ifrån väster nås även koloniområdet Larvi och Citadellet med sina natursköna omgivningar.

Det är nära till havet och vackra promenadstråk. Mot havet till går Strandvägen, med sin blandning av vackra gamla villor och moderna radhus. Borstahusen med populär badstrand och trevliga restauranger ligger mindre än tio minuter bort med cykel. På samma tid når man Landskrona centrum och tågstationen. Både i centrum och vid stationen finns stora matbutiker. Centrum erbjuder också ett stort utbud av restauranger, shopping, service och skolor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta